Emilian Crețu: „Eu prefer sa trăiesc în pace și în liniște, pentru mine nu există bătaia atunci când o situație poți s-o rezolvi prin cuvinte, de ce prin bâtă?”

Emilian 1

Emilian Cretu, cunoscutul actor și vlogger, susține campania „COOLtivăm Sănătatea”. El vorbește cu lacrimi în ochi despre violența pe care a văzut-o în familia sa, dar și în localitatea de baștină. Actorul recunoaște că tatăl său îl bătea atât pe el, cât și fratele, sora și mama..

Tăticul venise acasă de la job, bineînțeles că era în stare de ebrietate. Taică-meu a început s-o bată și pe mama, și pe mine, și pe fratele meu. La un moment dat, țin minte și până acum imaginea unde mama era jos la bucătărie, țipa, țin minte replica mamei: 

 - Te rog. Eu mă înăduși. Nu vreau să mor chiar acum. Vreau să-mi cresc copiii mari. 

Emilian 2

Actorul susține că nu s-a bătut cu nimeni, n-a bătut pe nimeni și nu crede că va face asta niciodată: „Eu prefer sa trăiesc în pace, în liniște, nu există pentru mine bătaia atunci când o situație poți să o rezolvi prin cuvinte, prin modul de exprimare, de ce prin bâtă?”

 #COOL să trăiești în pace și în siguranță!

Dacă te confrunți cu diferite riscuri și provocări legate de violență, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova! Împreună Cooltivăm sănătatea! 

#COOLtivamSanatatea este o campanie sustinuta de Swiss Cooperation in Moldova in parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sanatatii, Muncii și Protectiei Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita.

Youth Klinic Moldova este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, care oferă servicii medicale și psiho-sociale, gratuite și confidențiale, pentru adolescenți și tineri până în 24 de ani la: ginecolog, urolog-androlog, dermatovenerolog, testare voluntară HIV, psiholog, asistent social.

Carton final
After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo

promo

Promo

Promo