Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6095

Ai noştri tineri, cuceresc lumea filmului!



1185663 511474488934181 86093202 n

Vera Zadoinov, este o tânără speranţă pentru cinematografia noastră! De curând a primit o veste la care visa mult, cea de a juca într-o peliculă, şi nu oricare, ci regizată de celebrul Valeriu Jereghi, cel care a dus faima ţării noastre pentru producţia “Arrividerci”. În curând, Vera va pleca la Kiev, unde va începe munca pentru un film nou, regizat de maestrul Jerghi. 

Cum ai descoperit acestă oportunitate, cea de a te filma într-o producţie străină?

De fapt, nu pot să spun că eu am descoperit această oportunitate, provocarea a venit din partea marelui maestru Valeriu Jereghi, iar eu nici nu am mai stat să mă gândesc, am acceptat din prima. Mereu mi-am dorit să încerc să joc în film, mi-am dorit să devin o actriţă profesionistă iar aceasta după mine este o şansă care nu trebuie ratată.

Poţi să ne spui mai multe despre rolul tău?

Am un rol foarte senin, ceva mă caracterizează cu eroina din film. Descoperindu-l, m-am îndrăgostit din prima în el. Eroina mea este o fată liniştită, care ţine şi îşi face griji pentru sora sa, pe care o iubeşte mult. Deci, sunt impresionată atât de film cît şi de rolul meu. 

Cum e să muceşti alături de maestrul Jereghi?

Eu încă nuştiu, am auzit multe lucruri bune despre dumnealui, am auzit că e un maestru de valoare şi mă voi strădui să-i fie dumnealui uşor cu mine. Eu sper să fiu ajutată de d-lui. Cum e să munceşti alături de maestru Valeriu Jereghi? Am  să vă povestesc după filmări! 

Eşti totuşi în an absolvent, clasa a IX-a. Cum se împacă examenele cu munca ta din afara orelor de curs?

Munca mea în afara orelor de curs nu îmi afectează pregatirea de examene, deşi am foarte puţin timp şi nu prea le reuşesc pe toate.

Voi recupera!

Care sunt principiile de viaţă după care te ghidezi, dat fiind faptul că părinţii tăi lucrează în domeniul juridic?

Eu de fapt mă conduc de principiul dreptăţii, echităţii şi egalităţii, toţi suntem egali.

Ce şanse crezi că are cinematografia noastră?

Sperăm că generaţia nouă va ridica faima cinematografiei moldave, avem multe lucruri frumoase, care merită arătate.