Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6570

Solidari pentru viaţă



Interviu cu Andrei Cocieru, stilist

Stilistul Andrei Cocieru a dobîndit  deja notorietate. Lucreză pentru banii săi de la vîrsta de 15 ani cînd  s-a 419932_246278545450470_338596416_nîndrăgostit de hair style şi make-up astfel încît pe parcursul timpului a reuşit să obţină o bogată  experienţă dar  şi clienţi  fideli.

Pentru el nu contează faima dar împlinirea sufletească de aceea a hotarît, recent,  să susţină  o nouă campanie “ Solidari pentru viaţă”.

Andrei ne-a mărturisit că toţi cei care vor beneficia de serviciile salonului în perioada 20-30 iunie vor contribui la ajutorarea copiilor din familiile afectate de narcomanie şi reabilitarea persoanelor dependente de droguri. Dar mai multe detalii despre adevărata pasiune pentru frumos şi bunătate aflaţi în continuare:

Spune-mi te  rog care a fost primul pas în lumea hair style?

Atunci cînd am întîlnit un stilist care îşi iubea meseria am hotarît să-l urmez căci am rămas impresionat de atitudinea sa faţă de artă şi frumos.

El a fost cel care a descoperit licărirea aceea de frumos în personalitatea mea şi de aici am hotărît să merg pe calea hair style căci asta simţeam şi eu că îmi doresc. De la el am moştenit dragostea pentru munca de calitate.

Vara căutasem un loc de muncă pentru a cîştiga ceva bani pentru studii iar mai apoi îmi formasem un orar în care după orele de la şcoală mergeam la cursuri de hair style.

Ce  reprezintă meseria de stilist pentru tine?

Atunci  cînd vorbesc  despre meseria mea vreau să spun că o pot identifica cu o imagine în care sunt mulţi oamenii care îţi prezintă viaţa din diferite viziuni, oamenii care te inspiră în fiecare clipă, reprezintă o experienţă în psihologie şi e o adevărată provocare de a descoperi frumosul în fiecare om.

Care este semnificaţia campaniei  “ Pentru viaţă”?

În viaţă trebuie să faci bine ca să te simţi împlinit. Am făcut aces pas de a contribui la ajutorarea acestor copii deoarece eu simt că ei au nevoie de ajutor. Aş vrea să le fim aproape, să intrăm cu bunătate în sufletele lor şi să le prezentăm o alta parte a vieţii, cea pe care nu au avut ocazia să o cunoască pînă acum.

Ei trebuie să creadă în oameni ca să aibă curajul de a creşte fericiţi şi a schimba viitorul acestei ţări.

Ce te-a motivat sa faci parte din această campanie?

Lucrurile bune ies la iveală în vizorul poporului şi asta mă face să capăt putere şi să cred că şi ceilalţi colegi de ai mei vor urma cele 3  trepte importante în formarea lor ca personalitate: cea de a munci cu oamenii,  pentru oameni, de a respecta oameni.401268_255985117813146_330314947_n

Ce înseamnă pentru dvs cuvîntul “familie”?

Cînd rostesc cuvîntul familie, gîndul meu zboară la fraza rostită de Paul Doumer “Familia este o patrie.”

Familia e un cuplu care se respectă, o dragoste reciprocă, familia este viitorul şi prezentul, este mai presus de tot  şi toate…

Cum crezi, ce ar face viaţa mai frumoasă în Moldova?

Copii sunt viitorul acestei ţări şi ei trebuie ocrotiţi şi protejaţi ca să ne facă viaţa mai frumoasă. Dacă în univers ar exista respect, stimă şi dragoste între oamenii atunci lumea ar evolua.

Realizat de Daniela Caraiman