Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6570

Doina Sulac: "Dar din dar, se face rai.”



Daniel_caraiman_doina_sulacA.O.Sandra a organizat pe data de 18 februarie, între orele 12:00-20:00, în cadrul centrului comercial Shopping Malldova, un concert de binefacere dedicat copiilor neajutorați,  cei care întâmpină probleme în societate și au nevoie de sprijin.

Vedetele autohtone precum: Doina Sulac, EL Radu, Ricky Ardezianu, Dana Marchitan, Ștefănel Roșcovan au fost implicate în sprijinirea micuților aflați în dificultate.

Mai multe informații despre acest concert precum și despre implicarea Doiniței Sulac în acțiuni de caritate, citiți în interviul ce urmează:

Sunt foarte curioasă să aflu când ai început să cânți  și ce înseamnă muzica  pentru tine?

Am început să cânt la 4 anișori. Primul meu pedagog a fost chiar tatăl meu. Prima evoluare pe scena mare a fost la fel la 4 anișori, am cântat alături de orchestra Lăutarii, fondată de tatăl meu.

Ce reprezintă aceste campaniile umanitare pentru dvs?

Întodeauna mi-a plăcut să ajut lumea cu ce pot, pe cei mai triști decât noi. Am avut multe proiecte de caritate, în care am fost implicată și la care am participat, pentru ca să  încălzesc cu vocea mea-  sufletele orfane. Știu ce înseamnă asta, pentru că am rămas singură doar cu mama la 13 anișori, atunci a  decedat tatăl meu. Pentru mine orice concert de caritate este important,dacă am posibilitate, întodeauna particit la ele cu mare dăruire.

La cât de pasionată ești de cariera ta, îți rămâne timp pentru aceste campanii de suflet? Cum reusești?

Reprezintă un act de binefacere, atât. Dar din dar, se face raiul.

Sigur că am o meserie care practic îmi ocupă tot timpul și pe care o iubesc însă mă strădui să-mi fac locușor și pentru cauzele umanitare.

Cum e Doina Sulac, persoana din spatele reflectoarelor?

Doina Sulac, din spatele reflectoarelor, este ambițioasă, în primul rând cu cei dragi sunt  dulce și fac totul pentru ei, pentru că  știu ca nu o să mă trădeze niciodată. Iar cu lumea la general sunt așa cum sunt ei cu mine, uneori bună și înțelegătoare cu cei care o fac la fel, iar alteori mai dură cu cei care sunt la fel cu mine. Sunt Floarea lui Sulac, tatal meu a fost copacul, iar eu sunt rodul, adică floarea.

Care crezi că este secretul longevității carierei unui artist?

Secretul meu ca artist nu pot să-l destăinui nimănui, îl păstrez cu sfințenie de la tata și îl voi transmite moștenire copiilor mei. Acesta este ca un patent dacă vreți, al dinastiei Sulac.

Ce sfaturi ai pentru cei care aspiră la o carieră în domeniul muzicii?

Sfaturilor pe care eu le-aș da începătorilor, ar fi: să nu copie pe nimeni, să încerce să găsească personalitatea lor proprie, fară a se inspira nu știu de unde. Mult succes!!!

Doina, îți mulțumesc frumos pentru interviu!

Realizat de Daniela Caraiman