Diana Moraru, fondatoarea International Coaching Solutions, vă invită la workshop-ul “Ce lipsește în CV-ul meu” care se va desfășura la Chișinău în perioada 27-30 Noiembrie 2019. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Stat din Moldova (USM) din Strada Mihail Kogălniceanu 65 (bl. 1).

Workshop-ul se adresează persoanelor care doresc să facă o schimbare în parcursul profesional, cele care doresc să revină în câmpul muncii după o perioada lungă de pauză,  precum și persoanele care nu știu către ce loc de muncă să se orienteze. Totodată, la eveniment pot participa și persoanele care activează în resurse umane, studenți din anii 2 și 3, persoanele care finalizează colegiul și celor care doresc să se relocheze în altă țară.

Cine este Diana Moraru

Diana Moraru, stabilită de aproape 10 ani la Londra, este expert în resurse umane, coach de carieră și mentor la nivel internațional, contribuind la modelarea și inovarea companiilor, transferând leadership și principii celor care doresc să se reinventeze. De asemenea, Diana Moraru este și Associate Membership la Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) (cea mai mare asociație profesională europeană de specialiști în resurse umane) din Londra din 2015 și în septembrie 2018 a fost numită Ambasador în Mentoring în cadrul acestei instituții care colaborează cu Guvernul Marii Britanii.

Cu o abordare personalizată, pragmatică și eficientă bazată pe definirea corectă a strategiilor și pe construirea de modele de succes pe termen lung, Diana este creatoarea brandului Internațional Coaching Solutions, prin care derulează o serie de proiecte atât în Marea Britanie, cât și la nivel internațional.

Diana a obținut diploma în Personal Performance Coaching la Coaching Academy din Londra și este Practitioner NLP. Deține level 2 DISC profile, un Master în Managementul și Dezvoltarea Afacerilor și unul în Resurse Umane la Kingston University din Londra.

Cu o experiență vastă în resurse umane, dobândită în marile corporații din Londra, Diana a ajutat tinerii și persoanele cu o perioadă mai mare de pauză profesională să se reîntoarcă în câmpul muncii, să-și descopere vocația, îndrumandu-i să facă cea mai bună alegere în carieră și să își identifice abilitățile și competențele profesionale, precum și valorile personale și profesionale. De asemenea, Diana a ajutat și a asistat sute de persoane în procesul de scriere a CV-urilor la nivel internațional, astfel toți au obținut locul de muncă dorit.

Rezultatele workshop-ului

Participând alături de Diana Moraru la workshop-ul "Ce lipsește în CV-ul meu" vei dobândi o înțelegere aprofundată asupra procesului de creare a unui CV eficient și de impact, asupra modului de adaptare a CV-ului la diferite posturi de muncă, și cel mai important vei înțelege de ce angajatorii citesc CV-ul în doar câteva secunde.

În cadrul workshop-ulului “Ce lipsește în CV-ul meu” vei învăța cum să adaptezi abilitățile, cunoștințele și experiența pentru a se potrivi cu orice loc de muncă la care dorești să aplici. Totodată, vei învăța ce limbaj să folosești în CV pentru a fi selectat, ce informații să incluzi în CV dacă nu ai experiență, cum să maschezi experiența nerelevantă, dar și cum să justifici perioada inactivă în câmpul muncii. După acest workshop, participanții vor ști cum să își facă propriul CV fără a apela la surse externe, vor putea să își analizeze propriul CV și să identifice ce le lipsește. Workshop-ul se va încheia cu împărtășirea de sfaturi și trucuri menite a scoate CV-ul în evidență.

Reacțiile clienților

Numeroși clienți ai Dianei spun că viața și cariera lor a intrat pe trend pozitiv după sesiunile de coaching și mentorat.

“Am învățat cum să îmi fac CV-ul mai atractiv, mai ușor de citit și să fie în concordanță cu valorile mele personale și cu postul de muncă pe care mi-l doresc. Totodată, am învățat care îmi sunt abilitățile și competențele de care care nu eram conștientă. Nu am primit niciodată atât de multe apeluri de la angajatori decât după ce am lucrat asupra CV-ului cu Diana” – Ingrid Meyer – Technical Administrator, Belazu Ingredient Company, Londra, Marea Britanie.

“Chiar dacă am o experiență vastă în resurse umane, Diana a identificat ce îmi lipsește în CV-ul meu, ceea ce m-a ajutat imens” – Ekrum Ashgar – Director resurse umane, Ayima, Londra, Marea Britanie.

“Am învățat cum să îmi fac CV-ul și drept urmare aplicațiile la posturile vacanțe au fost cu success. Am fost invitată la 5 interviuri și centre de evaluare în ultimele 2 luni. În cele din urmă cu ajutorul Dianei, am obținut postul de Graduate Information Analyst în cadrul Oxleas NHS Trust” – Megan Cooper – Graduate Information Analyst, Oxleas NHS Trust, Londra, Marea Britanie.

“Am învățat să îmi elaborez și adaptez CV-ul pentru a-mi evidenția personalitatea, abilitățile și educația. La scurt timp după ședințele cu Diana, am primit câteva oferte de muncă în sectorul în care mi-am dorit să lucrez. Acum muncesc în una din cele mai mari corporații internaționale din domeniul B2B” – Vadim Sidorcenco, Senior Process Executive, Infosys BPM, Republica Ceha.

Recomandările clienților pot fi vizualizate pe profilul de linkedin al Dianei (https://www.linkedin.com/in/morarudiana/) si pe website-ul www.coachdianamoraru.com

Taxa de participare: 

  • 700 de lei până la data de 26 Noiembrie 2019

*Materialele, pauzele de cafea sunt incluse în taxa de participare.

Pentru rezervarea locului, accesati formularul de inscriere și pentru efectuarea plății cu cardul apăsați aici

Pentru a face plata în numerar, o poți contacta pe Ludmila Cotaga la numărul de telefon 079238958.

 

Data limită a încrierilor este 26 Noiembrie 2019.

Alte articole de acest autor:

Ajută-ne să distribuim acest articol: