Pe 6 decembrie, la Chișinău va avea loc prima conferință dedicată reclamelor Pay Per Click din Moldova - PPC Day. Evenimentul este adresat antreprenorilor, marketerilor și advertiserilor și are drept scop să satisfacă necesitățile unei afaceri moderne în materie de promovare în mediul online.

Printre speakerii evenimentului se regăsesc specialiști din digital marketing și nu doar, care s-au făcut remarcabili pe piața locală dar și în România: Tudor Plăcintă, Dumitru Slonovschi, Lia Pogolșa, Vadim Cușnir, Dumitru Talmazan și alții. Aceștia vor vorbi despre experiența lor în promovarea serviciilor și produselor în mediul online și despre trendurile 2020 pentru publicitatea online. La fel, în timpul evenimentului vor fi prezentate 4 studii de caz care vor demonstra eficiența și importanța instrumentelor de marketing pay per click în strategia de marketing a unei afaceri, dar și cum pot fi analizate rezultatele obținute din reclama PPC.  

Evenimentul va dura 8 ore, timp în care cei 8 speakeri vor prezenta următoarele subiecte:

  • Neuromarketingul în era digitală.
  • Cum să faci un site/LP care vinde?
  • Strategie Digital Marketing  - trenduri 2020.
  • Top 10 greșeli în setarea campaniilor Google Ads.
  • 9 metode ca să obții cele mai ieftine costuri din reclamele de pe Instagram.
  • Google GTM & Optimize: tracking și experimente.
  • Reclame Facebook care aduc rezultate în 2020.
  • Rezultate măsurabile din Google Analytics.

Participanții vor avea parte și de 2 sesiuni networking, timp în care își vor putea împărtăși experiența lor de targetare a publicului țintă, de setare a campaniilor de promovare în rețelele sociale sau Google.  

Evenimentul va începe la 9:30 și se va desfășura în incinta celui mai mare parc de IT din Moldova - Digital Park din strada Mihai Viteazul, 15. 

Alte detalii despre ce planifică organizatorii pentru acest eveniment și dar și cine sunt ceilalți speakeri  pot fi găsite pe pagina de Facebook și pe www.ppcday.md

Biletele pot fi procurate online aici: http://bit.ly/ppcdaymd 

Alte articole de acest autor:

Ajută-ne să distribuim acest articol: