Distribuie prietenilor:


INVITAȚIE


Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) și Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului  și Familiei (APSCF)  Vă invită să participați la cursul de formare ”Monitorizarea și evaluarea participativă - mecanism de responsabilitate socială”, organizat în cadrul proiectului “Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” (SSMB) finanțat din sursele financiare ale Uniunii Europene implementat și co-finanțat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF) și Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități (AOPD).

Scopul instruirii teoretico-practice este de a spori competențele organizațiilor societății civile privind:

  • responsabilitatea socială;
  • monitorizarea și evaluarea participativă a serviciilor sociale;
  • rolul OSC în creșterea transparenței și responsabilității Autorităților Publice în dezvoltarea și furnizarea serviciilor;

Cursul de formare este planificat pentru două zile și se va desfășura în patru reprize:

  • 26-27 septembrie 2019
  • 3-4 octombrie 2019
  • 8-9 octombrie 2019
  • 10-11 octombrie 2019;

Cheltuielile aferente organizării și desfășurării vor fi asigurate de APSCF și AOPD (materialele pentru participanți, alimentație, cazarea participanților, transport). Agenda este în proces de actualizare, vom remite varianta finală imediat ce aceasta va fi definitivată, doar persoanelor interesate de cursul de instruire.

Rugăm să confirmați participarea Dvs. sau a persoanei delegate și să menționați perioada pentru care optați pentru a participa, până la data de 23 septembrie 2019, la adresa electronică aopdmoldova@gmail.com, cu o copie la adresa office@aliantacf.md sau la numărul de telefon:

AOPD: +373 79222505;

APSCF: +373 69833125;

Notă: Numărul de participanți este limitat, respectiv se va ține cont de promptitudinea confirmărilor.

Vă așteptăm cu drag.


Ajută-ne să distribuim acest articol: