Training practic “Agricultura Eco - cum devii producător ecologic”

A.O. “Centrul de Consultanta in Afaceri” (A.O. CCA) invită producătorii și procesatorii de pomușoare și alte fructe să participe la trainingul practic “Agricultura Eco - cum devii producător ecologic”.

Ești interesat de agricultura ecologică sau agricultura organică? Planifici să creezi produse în echilibru cu natura? Vrei să devii producător de produse ecologice? Ai nevoie de mai multe informații?

Dacă răspunsul tău e “DA”, atunci participă pe 22 august 2019 la training și vei învăța: care sunt organismele de certificare și control în RM și UE, cum devii producător de produse ecologice, care sunt tendințele și rețelele de cooperare în agricultura ecologică.

Completează acum formularul https://forms.gle/gkpD2sJ5WcA6Kha86, iar noi te vom contacta pentru a-ți transmite programul. Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până marți, 20 august 2019. Locurile la acest eveniment sunt limitate, grăbește-te!

Training-ul “ Agricultura Eco - cum devii producător ecologic” este organizat în cadrul proiectului “Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din Bazinul Mării Negre - AgriTradeNet”, care este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și de către țările partenere: Grecia, România, Bulgaria, Moldova, Turcia și Ucraina.

Trainer: Vitalie Pintilei. Locație: Chișinău, Summit Events. Durata: 09.00-17.00.

A.O. CCA va asigura pauzele de cafea și prînzul pe parcursul zilei de instruire, însă NU va suporta cheltuielile de transport ale participanților. Pentru informații adiționale vă rugăm să vă adresați la numărul de telefon +37368997893.

Despre organizator aflaţi mai multe informaţii accesând site-ul: http://cca-ngo.org/.Organizații vizate: Centrul de Consultanta in Afaceri |


After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo