Training practic “Dezvoltarea Afacerii cu Produse din Fructe, cu Identitate Geografică Protejată”

A.O. “Centrul de Consultanta in Afaceri” (A.O. CCA) invită producătorii și procesatorii de pomușoare și alte fructe să participe la trainingul practic “Dezvoltarea Afacerii cu Produse din Fructe, cu Identitate Geografică Protejată”

Ești agricultor sau procesator și dezvolți produse deosebite din fructe, cu o istorie, cu o tradiție și cu un gust unic? Vrei să le vinzi în condiții mai avantajoase acasă și pe piața UE?

Dacă răspunsul tău e “DA”, atunci participă pe 20 august 2019 la training și vei învăța: ce reprezintă produsele cu indicații geografice, care sunt produsele eligibile și procesul de înregistrare, cum se promovează produsele naționale cu indicație geografică.

Trainer: Anatolie Fala. Locație: Chișinău, Summit Events. Durata: 09.00-17.00.

Completează acum formularul https://forms.gle/pAjzWxer4obWe9F67, iar noi te vom contacta pentru a-ți transmite programul detaliat. Persoanele interesate sunt rugate să confirme participarea până duminică, 18 august 2019.

Locurile la acest eveniment sunt limitate, grăbește-te!

Training-ul “Dezvoltarea Afacerii cu Produse Tradiționale din Fructe, cu Identitate Geografică Protejată” este organizat în cadrul proiectului “Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din Bazinul Mării Negre - AgriTradeNet”, care este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și de către țările partenere: Grecia, România, Bulgaria, Moldova, Turcia și Ucraina.

A.O. CCA va asigura pauzele de cafea și prînzul pe parcursul zilei de instruire, însă NU va suporta cheltuielile de transport ale participanților. Pentru informații adiționale vă rugăm să vă adresați la numărul de telefon +37368997893.

Despre organizator: aflaţi mai multe informaţii accesând site-ul: http://cca-ngo.org/.Organizații vizate: Centrul de Consultanta in Afaceri |


After display content

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo

promo

Promo

Promo