Participă la proiectul „Stand Up 4 Volunteering”

66087654 641665332975852 4707713970973179904 oEști coordonator de voluntari sau dorești să obții experiență nouă în acest domeniu? Atunci participă la proiectul „Stand Up 4 Volunteering” organizat de Fundația pentru Educația Non-Formală.

Proiectul are drept scop: Oferirea de sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea corectă a politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională. Ne propunem să instruim 90 de persoane printre care poți fi și TU.

Vei învăța într-un mod non-formal despre:

  • Programul de voluntariat – modul de întocmire și importanța;
  • Regulamentul intern cu privire implicarea voluntarilor;
  • Recrutarea și motivarea voluntarilor în carul organizației gazde a activității de voluntariat;
  • Prevederi legislative pentru întocmirea contractului de voluntariat. Dosarul personal al voluntarului;
  • Procedura de solicitare/eliberare a carnetelor de voluntariat;
  • Completarea registrelor de evidență a voluntarilor, carnetelor de voluntariat și certificatelor nominale de voluntariat.
  • Vei beneficia de o vizită de studiu la Organizațiile Gazdă a Activității de Voluntariat, pentru a afla mai multe aspecte practice și organizatorice.
  • Iar la final poți participa la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului.

Instruirile vor avea loc în mun. Chișinău, iar organizatorii își asumă cheltuielile de cazare, alimentare și drum.

Tot ce trebuie să faci e să fii dornic de a învăța și să completezi formularul: https://forms.gle/E4y7vhqfaZpcPMka8 până la data de 23 august 2019.

Menționăm că proiectul „Stand Up 4 Volunteering” este organizat de către Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2019 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.