hackathon

Alegeți oportunitatea ecologică!

CE?

People in Need Moldova anunță selectarea unui grup de fermieri, care activează sau sunt interesați de circuitul ecologic, pentru a vizita o fermă ecologică din județul Călărași, România.

 

DE CE?

Fermierii vor învăța din experiența unei afaceri de familie în sectorul agriculturii ecologice, vor cunoaște aspectele practice privind cultivarea a două culturi – orz și sfeclă roșie, aspecte privind procesarea, irigarea, compostarea, și vor vedea cum este organizată ferma de păsări. Fermierii vor putea discuta cu colegii din România despre accesarea granturilor pentru agricultori, cât și despre căutarea și identificarea partenerilor și clienților.

 

CUM?

Selectarea fermierilor se va face după principiul „primul venit – primul servit”, conform următoarelor condiții:

  • Fermierii să fie membri ai MOVCA sau să fie interesați să devină membri;
  • Fermierii să dețină experiență sau să cunoască sectorul agriculturii ecologice;
  • Participanții să dețină pașaport valabil cel puțin jumătate de an.

Deplasarea va avea loc în perioada 21-23 iunie 2019, iar costurile pentru transport, cazare și mâncare vor fi acoperite de People in Need Moldova, în cadrul proiectului „Dezvoltarea agriculturii ecologice durabile în Republica Moldova”, finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare.

SUNTEȚI INTERESAȚI?

Vă puteți înregistra până luni, 17 iunie, prin telefon – 069023326, sau prin e-mail la adresa ala.ionescu@peopleinneed.cz
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.