hackathon

Ești lucrător de tineret sau reprezentant al unei organizații non-guvernamentale și vrei să beneficiezi de un training în Estonia? CNTM te îndeamnă să aplici!

 

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) anunță concurs de selectare a lucrătorilor de tineret/ reprezentanți ai ONG-urilor care vor participa la un curs de instruire în Estonia, cu tematica: „Combaterea analfabetismului mass-media: Ghidul lucrătorului de tineret”.

Scopul proiectului este de a dezvolta cunoștințele mediatice în rândul tinerilor din Uniunea Europeana și din țările vecine, și de a încuraja participarea calitativă a tinerilor, prin echiparea lucrătorilor de tineret cu competențe practice. Aceste instrumente vor permite lucrătorilor de tineret să devină agenți ai schimbării în comunitatea lor și să răspândească cunoștințele mediatice în activitatea lor cotidiană, prin metode non-formale.

Obiectivele proiectului:

  • De a dezvolta gândirea critică și abilitățile media în rândul lucrătorilor de tineret;
  • De a încuraja lucrătorii de tineret să devină consumatori, ultilizatori și distribuitori media activi;
  • De a spori competențele lucrătorilor de tineret și de a răspândi cunoștințele mediatice;
  • De a integra cunoștințele mediatice și instrumentele acestora în munca zilnică a lucrătorilor de tineret;
  • De a facilita crearea de rețele și cooperarea ulterioară între participanți și organizații.

La training vor fi prezenți 29 de participanți din Estonia, Armenia, Grecia, Italia, Polonia, Moldova, România, Spania și Georgia.

Persoanele intereste sunt rugate să completeze formularul de înregistrare până la data de 29.05.2019, ora 20:00.

Pentru alte informații sau neclarități, persoana de contact este Adriana Creangă; o puteți contacta la adresa de e-mail: adriana.creanga01@gmail.com, sau telefon 060396937.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.