Program de Formare pentru Manageri din domeniul social

Concordia Academia

 

CONCORDIA Academia anunță desfășurarea unui curs de formare adresat managerilor și coordonatorilor din cadrul serviciilor sociale sau socio-medicale, în perioada iulie – octombrie 2019.

Parcursul de formare este structurat în 15 zile de formare teoretică (3 module) reprezentând 120 de ore de pregătire teoretică și 240 de ore de pregătire practică (la locul de muncă).

Curricula programului de formare este aliniată la ultimele standarde europene în domeniu și a fost dezvoltată în parteneriat cu ASOM-Academia pentru management social din Viena, Austria.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până la data de 24.05.2019, CV-ul în limba română în format Europass și răspunsul la întrebarea: “Care sunt nevoile proprii de dezvoltare personală în calitate de manager social/ socio-medical?”, la adresa: eugen.chihai@concordia.md

Mai multe informații sunt disponibile la adresa:

https://concordia.md/despre/actualitati/concordia-academia-va-invita-sa-participati-la-un-curs-de-formare-adresat-managerilor-si-coordonatorilor-din-cadrul-serviciilor-sociale-sau-socio-medicale/
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.