CRJM dă start înscrierii la Școala de vară 2019 „Democrația aplicată”

logo CRJM ro

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) dă start înscrierii la Școla de vară – 2019 „Democrația aplicată”.

Evenimentul se va desfășura în afara mun. Chișinău, în perioada 1 – 6 iulie 2019 și este destinat studenților/telor și proaspeților/telor absolvenți/te ai facultăților de drept, jurnalism, psihologie, relații internaționale, științe politice și administrative sau alte domenii conexe, care sunt interesați/te în promovarea democrației în Republica Moldova.

Prin intermediul Școlii de vară, CRJM își propune să transmită participanților/telor informații și abilități practice cu privire la principiile democrației, statului de drept și instrumentele de implicare civică, de combatere a corupției și de protecție a drepturilor omului etc.

Formatori în cadrul evenimentuluivor fi experți naționali și internaționali.

Participarea la Școala de varăeste gratuită. Cheltuielile de transportare, cazare și alimentare vor fiacoperite de CRJM. Locul desfășurării va fi ulterior comunicat persoanelorselectate.

Candidații/tele urmează săcorespundă următoarelor cerințe:

  • Să fie student/ă al anului III-IV sau proaspăt/ă absolvent/ă la una din facultățile menționate mai sus;
  • Să cunoască limba română;
  • Să fie disponibil/ă să participe pe întreaga durată a evenimentului;
  • Să completeze formularul de participare (click aici pentru a accesa formularul de înregistrare) până la 30 aprilie 2019.

Prioritate va fi acordată candidațilorcare nu au participat la edițiile anterior organizate de CRJM.

Despre rezultatele selecției,candidații vor fi notificați după data de 6 mai 2019. Pentru întrebărisuplimentare ne puteți contacta la adresa electronică: daniel.goinic@crjm.org.

Experiența participanților/telor din edițiile anterioară ale Școlii „Democrația aplicată” poate fi vizualizată aici și aici.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Suportinstituțional pentru dezvoltarea organizației” susținut de Suedia.

scoala de vara 2019 democratie aplicata
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.