hackathon

activEco te așteaptă la Seminarul de Impuls! Un nou an de educație ecologică și acțiuni sociale

activEco Impulse Seminar 2019

Echipa EcoVisio anunță cu bucurie că programul activEco demarează cu un nou an de educație ecologică și acțiuni sociale! Invităm acum toate persoanele interesate să se înregistreze pentru Seminarul de Impuls, care va avea loc pe 21-27 aprilie 2019 la Centrul de Instruire EcoVisio din satul Rîșcova, Criuleni. Acolo participanții vor întâlni persoane cu interese și viziuni similare lor, vor afla mai multe despre Dezvoltare Durabilă și Antreprenoriat Social, vor găsi soluții ușoare și eficiente de a fi activi în societatea civilă, și vor avea oportunitatea de a forma o echipă pentru implementarea ideilor lor.
--------------------------------------------------
Formularul de aplicare este deschis până pe 31 martie, 23:59: https://bit.ly/2U0XyKj  
--------------------------------------------------
Așteptăm participanți din toată Republica Moldova, precum și regiunile vecine (ale României și Ucrainei). Criteriile principale de selecție: vârsta între 18-30 de ani, interes pentru dezvoltare durabilă și antreprenoriat social, buna cunoaștere a limbii engleze, dorința de a schimba ceva spre bine. 

Mai târziu, în perioada mai - septembrie, participanții vor putea alege să se implice în unul sau mai multe Challenge Workshops (traininguri de weekend dedicate temelor concrete cum ar fi Economia socială, Managementul proiectelor, Dezvoltare urbană, Dezvoltare Rurală, Creșterea arborilor) - și să implementeze proiectele proprii cu sprijiul nostru și al mentorilor. Pentru aceste traininguri-provocări, înscrierile vor fi deschise separat.
--------------------------------------------------
Mai multe detalii despre program găsești aici: activeco-program.org/ro/ și facebook.com/activeco.program
--------------------------------------------------
Suntem fericiți să te întâmpinăm ca participant și îți vom fi recunoscători pentru răspândirea acestui apel către alți tineri și organizații interesate!

 Persoană de contact: Elena Tacu (coordonatoare activEco) - elena@ecovisio.org, +373 61145814
Organizații vizate: EcoVisio | Fundatia Robert Bosch |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.