hackathon

Aspire - "The Power of You"

Așa cum Malala Yousafzai a scris în faimoasa sa autobiografie: “Când întreaga lume tace, chiar și o singură voce devine puternică”. Ca să îți faci vocea auzită, trebuie să începi prin ați cunoaște puterea interioară, care te va ajuta să treci de orice obstacole și să depășești barierele societății. Atunci când începi să îți dezvolți această putere nimic nu iți mai poate sta în cale, iar posibilitățile devin infinite.

Aspire este o oportunitate minunată care te va ajuta să ieși din zona ta de confort, să cunoști poveștile oamenilor care au inspirat și au schimbat lumea. A acelor oameni care și-au înțeles puterea interioara și nu au renunțat la visele lor. Aspire este locul unde tu devii următoarea persoana care să aibă această putere. Găsește ceea ce te face unic și fii următorul care face o schimbare în lume. Caută “puterea din tine”!

**Cine suntem noi?**
Aspire este singurul program de leadership și antreprenoriat din România unde atât profesorii de la Harvard, Stanford, INSEAD și Berkeley, cât și profesioniști din diferite domenii predau și inspiră. Mai mult decât o academie, Aspire este o experiență care schimbă viețile marilor lideri și antreprenori de mâine, oferind programe de leadership si antreprenoriat special construite pentru elevi, studenți și tineri profesioniști. Noi ne propunem să construim o comunitate de lideri de succes, influenți și etici, proveniți din diferite medii și cu viziuni diverse, atât din Europa, cât și din întreaga lume.

**Evenimentul**
Evenimentul din Chișinău va avea loc pe 23 Martie, între orele 10:00 și 17:30, la America House - strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, 27. În cadrul evenimentului vom avea invitați din domenii precum business, antreprenoriat, ONG-uri, care vă vor vorbi despre cum și-au început cariera și cum au ajuns să influenteze domeniile în care activeaza și nu numai.

**Public țintă**
Elevi de liceu, studenti de facultate sau tineri la început de carieră.

**Program si invitati**
Mariana Rufa (Executive Director of European Business Association of Moldova)
Victor Chironda (National Expert of UNDP Moldova)
Doru Curosu (Founder of CAMELOT PARTNERS)

**Cum te poti inscrie?**
Pentru a vă înscrie, accesați și completați linkul de mai jos:
https://biancaolimpia.typeform.com/to/vmwnCE

INTRAREA ESTE LIBERA

Mai multe detalii despre Aspire: https://aspireacademy.ro

https://www.facebook.com/events/680894065659097/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1551972516291368 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.