Centrul Media pentru Tineri contractează formatori/formatoare pentru instruiri în domeniile - „Scrierea proiectelor”, „Liderism și participare”

Instruirile vor fi organizate în perioada martie-iunie, 2019, în Chișinău. Participanții vor fi tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 35, din diferite regiuni ale țării, cu diferit statut social și diverse abilități. Numărul persoanelor instruite – 20/25, fete și băieți. 

Cei interesați de anunț sunt rugați să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție, ce include și oferta, pe adresa training.centrulmedia@gmail.com.

Cerințe generale:

  • Experiență de comunicare și lucru cu tinerii;
  • Cunoaștere domeniului social și integrarea tinerilor;
  • Experiență în scrierea/coordonarea proiectelor în care sunt implicate APL-urile; 
  • Flexibilitate și responsabilitate. 

Pentru a înțelege mai bine contextul, vă rugăm să citiți acest anunț pentru tineri

Data-limită: 15 martie, 2019. 

Vor fi contactate doar persoanele ale căror dosare vor fi selectate. 

Activitatea face parte din proiectul „Media pentru incluziunea tinerilor”, implementat de AO Centrul Media pentru Tineri cu susținere IM Swedish Development Partner. Proiectul are scopul de a susține tinerii cu și fără nevoi speciale în luarea deciziilor, în scrierea proiectelor, pentru a influența autoritățile publice locale și pentru a schimba lucrurile din jurul lor.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.