hackathon

Motivarea non-financiară 2019

Suntem bucuroși să vă invităm la training în format deschis unde vom discuta și trece în revistă instrumentele actuale de motivare non-financiară a personalului.

52008523 2351308478434537 8288252412636954624 o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Temele puse in discuție:

🔎 Legatura de cauzalitate este directă: cum este atitudinea față de oameni, asa este și comportamentul oamenilor față de entitățile unde activează!!!

🔎 Conceptul de marketing (branding) de Angajator este tot mai actual și în piața noastră națională, iar angajații sunt vazuți ca ambasadori ai numelui companiei unde activează. „Faţa” concretă a companiei se reflectă în comportamentul angajaţilor, iar brandul se regăseşte în conceptul de misiune al companiei, în cultura organizaţională, în calitatea serviciilor și produselor.
🔎 Un ”Angajator bun” înțelege și conștientizează importanța implementării reale în practică a mai multor instrumente de motivare non-financiară focusate pe generațiile de salariați prezenți în companie. În dependență de ciclurile vieții, etapele carierei și necesitățile legate de fiecare etapă de viață a oamenilor, instrumentele de motivare non-financiară sunt diferite!

🔃 Tot aici vom vorbi și despre componentele pachetelor compensatorii, individualizarea lor și influența acestora asupra motivației salariaților.

TRAINER: Cioclea Pelaghia - HR Manager cu experienţă practică de peste 15 ani, formator (business trainer) din 2013, mentor certificat.

Pentru participare, completați formularul: https://goo.gl/forms/qy2nqqmvuX9H4m4i1

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.