hackathon

Totul despre concedieri

Suntem bucuroși să vă invităm la un seminar interactiv dedicat detalierii ultimelor modificări introduse în Codul Muncii privind concedierile (art.86).

52522648 2351275728437812 7447720329192931328 o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În cadrul seminarului practic veți primi:

✅ recomandări și sfaturi practice despre faptul cum să documentați la timp și corect situațiile care apar pe parcursul activității și care pot servi drept temei pentru a se încadra în prevederile art. 86 din Codul Muncii al RM
✅ informația, cunoștințele și expertiza livrată vă vor ajuta să minimizați riscurile apariției conflictelor și în final a litigiilor de muncă
✅ diploma de participare

📌 Este o materie destul de delicată, deoarece implică aspectul emotional-psihologic al tuturor celor aflați în aceste procese și deaceia va fi examinat și aspectul emoțional - psihologic în cazul concedierilor, precum și pregătirea către ultimul interviu cu cei concediați.

TRAINER: Cioclea Pelaghia - HR Manager cu experienţă practică de peste 15 ani, jurist, expert in auditul circuitului documentar legat de evidența personalului, formator (business trainer) din 2013, mentor certificat.

Pentru participare, completați formularul: https://goo.gl/forms/WdVvmX6UCahCDlFV2

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.