hackathon

Invitație la un Stagiu formare de formatori

Reprezentanța în Republica Moldova a Asociației Germane pentru Educația Adulților – AO ”DVV International Moldova” anunță înscrierea într-un stagiu de formare de formatori, în baza programului ”Curriculum GlobALE”, programat pentru perioada 5-8 martie 2019 la Chișinău, implicare deplină pe durata zilelor anunțate; excepție - ziua de 8 martie – program redus. Proiectul se desfășoară cu suport financiar de la BMZ, Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare al Germaniei.  

Programul este destinat specialiștilor cu experiență în formare de formatori, care își doresc colaborare ulterioară cu DVV International în dezvoltarea rețelelor locale de formatori ale centrelor comunitare de Educație a Adulților (EA). Programul se va axa pe Modulul ce vizează Abordări ale Educației Adulților, cu referire la bazele și principiile teoretice ale domeniului și la contextul internațional și cel național al EA, cu accente pe politici și condiții-cadru. Stagiul se va desfășura de către experți internaționali în limba engleza cu traducere consecutiva în limba română.

Solicităm persoanelor interesate sa expedieze un mesaj e-mail la adresa info@dvv-international.md până în data-limită de 25 februarie 2019  or 23.59. Intitulați e-mailul ”CG, modul 1” iar in textul mesajului scrieți Motivarea Intenției de Participare: ce experiență aveți in EA, cât de disponibil(ă) sunteți pentru dezvoltarea și desfășurarea unor stagii în cadrul R. Moldova (estimativ, în număr de zile pe lună) și alte aspecte relevante unei eventuale colaborări. Nu detaliați, formulați succint. Vă rugam anexați si un CV actualizat (in Romana sau in Engleza).  

Persoanele selectate vor fi anunțate ulterior referitor la locul și orele desfășurării stagiului.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.