hackathon

Atelier de lucru „Cum aplicăm Legea Voluntariatului”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

voluntar 2

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită coordonatorii de voluntari din cadrul instituțiilor gazdă a activității de voluntariat la un atelier de lucru cu tema „Aspecte legislative privind acreditarea instituțiilor gazdă a activității de voluntariat”.

Scopul acestui eveniment este de a motiva și sprijini coordonatorii de voluntari din cadrul Instituțiilor Gazdă a Activității de Voluntariat în completarea documentației ce vizează lucrul în domeniu, precum și procedura de obținere și completare a carnetelor de voluntariat.

Vă așteptăm miercuri, 27 februarie 2019, ora: 10:00 în cadrul Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169, et. 1, sala „nota 10”).

Pentru a vă asigura cu un loc de participant, completați Formularul de înregistrare. Numărul participanților pentru un atelier este de 25 de persoane. (Notă: pauza de masă - contribuția participantului).

  • Termenul limită de aplicare este 25.02.19;
  • Pentru detalii vă puteți adresa la Bezărău Ana, tel: 068093861, e-mail: anisoarabezarau@gmail.comAjută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.