hackathon

Management de proiect în domeniul energetic - training gratuit EcoVisio

Indepenergy RO

După ce am parcurs eficiența energetică și energiile regenerabile, e timpul sa trecem de la vorbe la fapte! EcoVisio vă invită la cel de-al treilea și ultimul training Indepenergy cu tema Management de proiect, unde veți afla:

  • de unde să porniți când aveți o idee de proiect;
  • ce particularități are sectorul energetic;
  • la ce riscuri vă puteți aștepta și cum să le minimizați;
  • cum să calculați impactul și să vă recuperați investiția, printre multe altele.

Seminarul va avea loc pe 22-23 februarie 2019 la Centrul de Instruire EcoVisio (satul Rîșcova, raionul Criuleni). Ca și la edițiile precedente, participarea este gratuită.

Dacă vă interesează cum să dezvoltați propriul proiectul în domeniul energetic, vă așteptăm să aplicați până la 20 februarie, 23:59 - ecovisio.org/ro/indepenergy

----------------------------
Despre proiect

Indepenergy s-a născut din dorința EcoVisio de a da startul tranziției energetice în toate locuințele Moldovei, prin soluții simple, inteligente și necostisitoare.

Scopul general al proiectului este de a spori durabilitatea comunităților locale în sectorul energetic prin împărtășirea de cunoștințe, consolidarea competențelor, lansarea și sprijinirea unor prototipuri-pilot și rețele locale.

Proiectul constă într-o serie de instruiri pe diverse teme legate de eficiența energetică și energiile regenerabile. Aceste seminarii oferă participanților ocazii valoroase de networking, dar și abilități practice precum: reabilitarea eficientă și accesibilă a caselor/clădirilor, reducerea consumului de energie în mod simplu și inteligent etc.

Indepenergy se adresează persoanelor interesate din toate regiunile țării. Încurajăm să aplice îndeosebi reprezentanți ai administrațiilor locale și regionale, precum și ai inițiativelor/ acțiunilor civice.

----------------------------
Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru:
ecovisio.org/ro/indepenergy. Dacă aveți întrebări, contactați-l pe Valentin Botezatu - +373 69644821 sau valentin@ecovisio.orgOrganizații vizate: Ambasada SUA | EcoVisio |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.