Curs de dezvoltare personală

Alianța Studenților din Moldova invită tinerii la un curs de dezvoltare personală, care va oferi acestora instruiri despre vorbirea în public, pregătirea unei prezentări, identificarea și aplicarea la diverse oportunități ș.a.

Apelul e deschis pentru toți tinerii din Republica Moldova care doresc să se implice activ într-un proiect educațional și să se integreze într-un mediu divers. Organizatorii își propun să selecteze pentru instruiri un grup de 20 de persoane, reprezentanți ai diferitor culturi și confesiuni.

Perioada desfășurării proiectului este 9 februarie - 2 martie 2019. Activitățile de formare se vor desfășura în fiecare sâmbătă, timp de 4 săptămâni.

Pe durata proiectului, tinerii vor participa la următoarele instruiri:

 1. Arta discursului sau cum să vorbești unui public astfel încât să fii auzit;
 2. Cum să aplici pentru o oportunitate astfel încât să-ți sporești șansele pentru a fi selectat/ă. Dezvoltarea pachetului de aplicații (CV, scrisoare de motivație, completarea formularului);
 3. Cum să creezi prezentări puternice: Sfaturi și trucuri;
 4. Cum să treci cu succes  un interviu;
 5. Cum să consolidezi și să coordonezi o echipă.

Instruirile vor fi completate de o serie de activități informale precum teambuilding-uri, seri culturale, târgul ONG-urilor etc.

Activitățile vor fi reflectate printr-o  campanie media care va cuprinde videoclipuri informative, articole și infografice.

Cerințe necesare pentru participarea în proiect:

 1. Este implicat(ă) activ civic.
 2. Este  responsabil(ă) și are destulă motivație pentru a lua parte la instruiri pe toată durata proiectului.

Beneficiile proiectului:

 1. Participarea într-un proiect de talie internațională;
 2. Lucru într-o echipă multiculturală, dinamică și competentă;
 3. Activități educative și distractive;
 4. Implicarea în cadrul unei rețele de tineri activi.

De asemenea, la sfârșitul proiectului toți participanții vor primi un certificat de participare.

Pentru a se înscrie în cadrul proiectului tinerii sunt rugați să completeze formularul de participare până la data de 5 februarie, ora 23.59. Rezultatele finale vor fi comunicate persoanelor selectate prin e-mail sau telefon.

Acest curs se desfășoară în cadrul proiectului Alianței Studenților din Moldova „The PEOPLE Behind the HEADLINES” (ediția a doua), care își propune să combată dezinformarea cu privire la refugiați și migranți și să faciliteze integrarea acestora în societate. Proiectul este finanțat de către asociația European Students’ Union în cadrul programului de granturi Together, Moving Forward.

                 Pentru a aplica la proiect îndepliniți formularul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdND8yaGW4N1bXY7BoGWYM5epngUdaikcTHalEknmzYaWEGTA/viewform  

Pentru informații suplimentare:

+373 60104165

 

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Alianța Studenților din Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.