hackathon

Seminar gratuit “Marketing & Storytelling”

Product Design seminar Event

 

 

 

 

Seminar “Marketing & Storytelling”

în cadrul programelor BusinessCool & Sustainable Development Lab

 

Antreprenorii socialii din țară sunt invitați să participe la seminarul “Marketing & Storytelling”, care va avea loc în perioada 15-17 Februarie 2019, la Eco-Village Moldova (satul Rîșcova, Criuleni).

Scopul programului este de a crea o comunitate de antreprenori care au interese comune și se sprijină reciproc, pentru a lansa / dezvolta inițiative sociale și de mediu durabile la nivel local și internațional.

Termenul limită de aplicare este 9 Februarie 2019, 23:59.

 

Sunt invitați antreprenorii sociali care dețin o întreprindere / inițiativă socială și sunt dornici de a învăța cum să jongleze cu instrumentele de marketing pentru a crea pe piață o imagine prietenoasă, credibilă și inspirațională.

În decursul celor 3 zile de seminar, participanții vor învăța a:

  • spune povestea din spatele unui produs
  • comunica cu audiența în limba pe care aceștia o înțeleg cel mai bine
  • folosi informațiile digitale și conținutul generat de utilizatori
  • combina două elemente incompatibile “neașteptat” și “relevant” pentru a crea o asociere memorabilă și plăcută

 

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să completați formularul online: http://bit.ly/mkandstorytelling până la 9 Februarie 2019, 23:59.

* Toate cheltuielile de participare, călătorie și de cazare sunt acoperite de program.

 

Seminarul este implementat în Republica Moldova de ONG-ul EcoVisio în colaborare cu EFSE Entrepreneurship Academy (Chișinău) și Decabristen e.V. (Berlin) cu suportul financiar al EU4Business și Ministerul de Externe al Germaniei în cadrul programelor “BusinessCool” și “Sustainable Development Lab”.

 

Pentru orice întrebări, vă rugăm să contactați coordonatorul: Olesea, 069008296, olesea@ecovisio.orgOrganizații vizate: EcoVisio |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.