hackathon

Hai la primul training de eficiență energetică, organizat de EcoVisio!

Indepenergy ROEcoVisio deschide înscrierile pentru primul training în cadrul proiectului Indepenergy, cu tema Eficiența energetică. Seminarul va avea loc între 18-20 ianuarie 2019 la Centrul de Instruire EcoVisio (satul Rîșcova, raionul Criuleni). Participarea este gratuită, iar mesele și cazarea sunt asigurate de organizatori. Costurile de transport vor fi de asemenea rambursate.

Doritorii pot să aplice online până la 12 ianuarie, 23:59: https://goo.gl/vX8pvm

----------------------------
Despre proiect

 

Indepenergy s-a născut din dorința EcoVisio de a da startul tranziției energetice în toate locuințele Moldovei, prin soluții simple, inteligente și necostisitoare.

Scopul general al proiectului este de a spori durabilitatea comunităților locale în sectorul energetic prin împărtășirea de cunoștințe, consolidarea competențelor, lansarea și sprijinirea unor prototipuri-pilot și rețele locale.

Proiectul va consta într-o serie de instruiri pe diverse teme legate de eficiența energetică și energiile regenerabile. Aceste seminarii vor oferi participanților ocazii valoroase de networking, dar și abilități practice precum: reabilitarea eficientă și accesibilă a caselor/clădirilor, reducerea consumului de energie în mod simplu și inteligent etc.

Următorul seminar Indepenergy va fi “Energia din surse regenerabile” și se va desfășura în perioada 4-6 februarie 2019.

Indepenergy se adresează persoanelor interesate din toate regiunile țării. Încurajăm să aplice îndeosebi reprezentanți ai administrațiilor locale și regionale, precum și ai inițiativelor/ acțiunilor civice.
----------------------------

Mai multe detalii găsiți pe site-ul nostru: http://ecovisio.org/ro/activitate/indepenergy. Dacă aveți întrebări, contactați-l pe Valentin Botezatu - +373 69644821 sau valentin@ecovisio.org.Organizații vizate: Ambasada SUA | EcoVisio |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.