hackathon

Școala de Iarnă Jean Monnet “Managementul Inovațional al UE”

Winter school 1 cover 2019

ȘCOALA DE IARNĂ JEAN MONNET

“Managementul Inovațional al UE”

23-25 Ianuarie 2019

Locul desfășurării - Academia de Studii Ecnomice a Moldovei, bir. 104, bloc B

Program: 9.30-17.00

Școala de Iarnă Jean Monnet „Managementul inovațional al UE” vine să explice cum organizațiile și firmele în UE pot obține un avantaj competitiv cu ajutorul inovațiilor, prin transformarea ideilor în success commercial. 

Cine poate participa? - Oricine

Obiectivul modulului “Managementul Inovațional al UE” este de a echipa participanții cu cunoștințe despre principalele aspecte ale guvernării inovației în UE, strategii inovaționale și alte cunoștințe necesare pentru gestionarea activității inovaționale atât din punct de vedere strategic, cât și operational.

Pe parcursul modului vor fi utilizate diverse abordări de învățare bazate pe exemple reale, studii de caz și practici Europene. 

Înregistrarea la eveniment este obligatorie!!!

Vă rugăm sa completati formularul pentru înregistrare - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQflC2snQ_-Z_ZoYfNVmNO6WYv1badU5qwZhiD0JWesXFT7Q/viewform

Pauze de cafea vor fi oferite pe parcursul evenimentului.

La final, toti participanții vor primi Certificate de participare.

 

Pentru detalii, nu ezitati să vizitati pagina de facebook a evenimentului - https://www.facebook.com/events/1817899475006453/

Sau sa ne contactati - Persoana responsabilă: Rodica CRUDU, E-mail: crudu.rodica@ase.md

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.