A.O ”Concordia.Proiecte sociale” prelungește termenul solicitării de oferte pentru identificarea și selectarea serviciilor de instruire în domeniul teatrului social pentru anul 2019

Asociația Obștească  „Concordia. Proiecte Sociale” în cadrul proiectului „Sprijinirea și abilitarea tinerilor aflați în circumstanțe dificile întru dezvoltarea abilităților pentru o viață independentă și angajare în câmpul muncii” finanțat de către Rotary Club GRAZ-SCHLOSSBERG solicită oferte de prețuri pentru identificarea și selectarea serviciilor de instruire în domeniul teatrului social pe parcursul anului 2019.

Scopul general al anunțului: este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prețuri pentru serviciile de instruire în conceperea, producerea și realizarea performanțelor teatrale sociale efective/acte privind incluziunea socială, diversitatea și toleranța. Durata cursului de instruire este de 7-10 zile.

Obiectivele selecției:

  • Dezvoltarea pachetului de formare a teatrului social: curriculum, manualul, metodologia (trainerul va folosi metoda de intervenție psiho-socială care se numește Teatrul Asupriților/// Theatre of the Opressed );
  • Instruirea unui grup de 10-12 tineri care vor acționa drept catalizatori în mediul lor;
  • Prezentarea publică a unui spectacol, cu implicarea tinerilor selectați.

Competențe necesare:

Candidatul/a trebuie să aibă o formare academică relevantă, preferabil în științele sociale, cu o experiență minimă de 5 ani în domeniul teatrului social și în dezvoltarea programelor de formare.

 Criterii de selecție:

  • Minim 5 ani de experiență în domeniul teatrului social;
  • Experiență în formarea profesională a adolescenților;
  • Fluență în limba română; cunoașterea limbii engleze va constitui un avantaj;

Conținutul dosarului de participare la concurs:

  • CV-ul actualizat;
  • Propunere tehnică cu concept metodologic scurt;
  • Oferta financiară/ pentru o zi de instruire;
  • Documente/link-uri care certifică experiența în domeniu teatrului social.

Modul de prezentare a dosarului

Dosarul va fi depus în limba română, în format electronic la adresa anatol.donu@concordia.md, cu atașarea setului de documente solicitat, scanat. Dosarele trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerație.

Termenul limită de depunere a dosarelor a fost prelungit până la: 15 ianuarie 2018, ora 18.00.

Relații de contact din cadrul organizației: Anatol Donu, Coordonator de proiecte, 062 173 807.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.