hackathon

Instruire în domeniul apiculturii pentru tinerii cu deficienţe de auz din comunitatea rurală

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociaţia Copiilor Surzi din Moldova selectează tineri cu deficienţe de auz din comunitatea rurală pentru un curs de instruire în domeniul apiculturii.

Dacă ești interesat de apicultură și vrei să obții noi aptitudini antreprenoriale sub îndrumarea experților, te invităm să aplici!

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CONCURS  

  1. Tineri și tinere cu deficienţe de auz din comunitatea rurală cu vârste cuprinse între 18 - 35 ani;
  2. Studii minim gimnaziale;
  3. Prezentarea unui certificat medical care confirmă lipsa restricțiilor sau contraindicațiilor în lucrul cu albinele;
  4. Dorinţa de a iniţia propria afacere în apicultură;
  5. Disponibilitatea de a participa pe toată durata cursului (ianuarie – martie 2018).

La selectarea participanților vom ține cont atât de condițiile de eligibilitate, cât și de motivația aplicanților. De aceea, invităm participanții să completeze și să transmită Formularul de Aplicare la acsm.moldova@gmail.com până joi 20 Decembrie 2018, ora 18.00.

Începând cu 1 noiembrie 2018, cu susținerea financiară a Uniunii Europene și a Guvernului Suediei, prin intermediul Fundației Est - Europene, Asociaţia Copiilor Surzi din Moldova implementează proiectul proiectul “Apicultura - oportunitate de integrare ocupaţională, formare antreprenorială şi orientare profesională a tinerilor cu dizabilităţi din R. Moldova.

Proiectul are ca scop integrarea ocupaţională şi socială a tinerilor cu deficienţe de auz din zonele rurale ale R. Moldova, prin intermediul instruirii, orientării profesionale şi formării antreprenoriale a acestora în domeniul apiculturii.

În cadrul proiectului, 4 tineri cu deficienţe de auz vor fi instruiţi şi vor obţine certificate de apicultor, ceea ce le va permite ulterior să activeze la stupina creată de Asociaţie în cadrul aceluiași proiect, iar pe viitor îi va ajuta fie să-şi  iniţieze propria afacere, fie să se angajeze având noi deprinderi şi cunoştinţe în domeniul apiculturii.

Pentru informaţii suplimentare, ne puteți contacta la +37369291790 sau acsm.moldova@gmail.comvcapatici@yahoo.frOrganizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.