Seminar Design de produs în cadrul la BusinessCool & Laboratorul de dezvoltare durabilă

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Tineri entuziaști ai antreprenoriatului social sunt invitați să participe la seminarul Product Design în cadrul la programul BusinessCool & Sustainable Development Lab, care va avea loc în perioada 14-16 Decembrie 2018, la EcoVillage (în s. Rîșcova, Criuleni).

Scopul programului este de a crea o comunitate de oameni care au interese comune și se sprijină reciproc, pentru a lansa / dezvolta inițiative sociale și de mediu durabile la nivel local și internațional.

 

Termenul limită de aplicare este 4 Decembrie 2018

Suntem în căutarea unor participanți cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care sunt interesați de domeniul Antreprenoriatului social și dezvoltarea durabilă și care au o idee de proiect / întreprindere socială / sau un prototip și doresc să obțină feedback și îndrumare din partea formatorilor pentru a da o formă mai clară inițiativei, a o îmbunătăți și dezvolta în procese de lucru în echipă.

 

În decursul a celor 3 zile de seminar, participanții vor:

- cunoaște metode de analiză a produsului/ serviciului care stă la baza inițiativei lor;

- stabili grupurile țintă și afla metode de analiză a clienților și a părților interesate;

- afla cum să coopereze cu partenerii internațional.

 

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să completați formularul online: AICI (goo.gl/M7DLd8) până la 4 Decembrie 2018, 23:59.

* Toate cheltuielile de călătorie și de cazare sunt acoperite de program.

 

Programul cuprinde mai multe etape:

Design de produs, 14-16 decembrie 2018

Fundraising & Management financiar, 25-27 ianuarie 2019

Marketing & Storytelling, 15-17 februarie 2019

 

3 cele mai promițătoare proiecte vor fi invitate să participe la acceleratorul SDG de 9 luni de către SOIN Berlin în 2019. Este un program pentru inovatorii avansați și antreprenorii sociali din Belarus, Germania, Moldova, Rusia și Ucraina privind sustenabilitatea și cooperarea internațională. Detalii și condiții de aplicare pe site-ul SOIN.

 

Seminarul este implementat în Republica Moldova de ONG-ul EcoVisio în colaborare cu EFSE Enterpreneurship Academy (Chișinău) și Decabristen e.V. (Berlin) cu suportul financiar al EU4Business și Ministerul de Externe al Germaniei în cadrul programelor “BusinessCool” și “Sustainable Development Lab”.

 

Pentru orice întrebări, vă rugăm să contactați coordonatorul: Olesea, 069008296, olesea@ecovisio.orgOrganizații vizate: EcoVisio |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.