Internews în Moldova anunță înscrierea participanților la Atelierul “Tehnici eficiente de monitorizare a mass media, în special în campaniile electorale”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Context:

Internews în Moldova invită reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și publice la Atelierul “Tehnici eficiente de monitorizare a mass media, în special în campaniile electorale”, ce urmează să aibă loc pe data de 5 decembrie 2018 la Chișinău. Sesiunea va fi moderată de expertul Giuseppe Milazzo de la Institutul de Cercetări Științifice „Osservatorio di Pavia”, Italia. Giuseppe Milazzo s-a numărat printre observatorii OSCE care au monitorizat campania pentru alegerile generale locale din Republica Moldova în 2015.

În cadrul sesiunii, expertul le va vorbi participanților despre tehnici eficiente de colectare și analiză a conținutului mediatic în perioada campaniilor electorale, precum și tehnici de prezentare a datelor într-un mod mai creativ atât pe platforme tradiționale de informare, cât și digitale.

Data de desfășurare a instruirii:

 5 decembrie 2018 (9:30 – 13:00)

Limba de comunicare:

Engleză (traducerea în limba română va fi asigurată de un translator)

Criterii de înscriere:

Sunt invitați să participe reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale și publice care monitorizează mass media, în special în campaniile electorale. Doritorii trebuie să expedieze CV-ul la adresa de email: in-chisinau@internews.org cu mențiunea: Instruire monitorizare presă/Nume Prenume (de exemplu: Instruire monitorizare presă/Elena Pădure).

Data limită de depunere a dosarului este 30 noiembrie 2018, 18:00.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați reprezentanții Internews în Moldova, la numărul de telefon: +373 60500570.

Atelierul este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), implementat de Internews cu sprijinul financiar al USAID. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.