hackathon

Vizită de studiu în România – Transfer de experiență în domeniul autorizării produselor de uz fitosanitar

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului din Republica Moldova, cu sprijinul Proiectului "Asistență tehnică pentru implementarea Contractului de Reformă Sectorială: Programul European de Vecinătate pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală" (ENPARD), finanțat de UE, organizează o vizită de studiu în România, cu scopul de a transfera know-how și experiență în domeniul autorizării produselor de uz fitosanitar.

O delegație moldovenească de 4 persoane din cadrul MADRM și Centrul de Stat pentru atestarea și omologarea produselor de uz fitosanitar și a fertilizanților va participa la o vizită de studiu în România în perioada 19 - 23 noiembrie 2018.

Vizita de studiu în România va oferi funcționarilor și consultanților din cadrul structurilor guvernamentale posibilitatea de a depista lacunele cadrului legislativ ce urmează a fi abordate de MADRM și de a identifica nevoile de formare continuă și sprijinul tehnic necesar pentru introducerea și facilitarea unor îmbunătățiri suplimentare privind produsele fitosanitare, în comun cu implementarea acordului DCTFA (Acord de Liber Schimb) pentru 2019.

Vizita de studiu va asigura expunerea și interacțiunea cu Ministerul Agriculturii din România, Autoritatea Națională Fitosanitară și Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.