hackathon

Totul despre concedieri. Documentarea corectă a concedierilor

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Seminar Practic "Totul despre concedieri. Documentarea corectă a concedierilor"

Image for CERUM

BENEFICII: Ultimele modificări introduse în Codul Muncii au modificat, detalizat și extins lista temeiurilor de concediere prevăzute în art.86 din Codul Muncii al RM. 

GRUP- ȚINTĂ: Specialiști HR, juriști, conducători de întreprinderi, contabili, profesioniști care sunt sau urmează a fi implicați nemijlocit în procedura de reorganizare a întreprinderilor, inclusiv și de stat; alte persoane interesate.

TRAINER: Pelaghia Stegari - jurist, HR Manager cu experienţă practică de peste 15 ani, expert in auditul circuitului documentar legat de evidența personalului, formator (business trainer) din 2013, mentor certificat.

În cadrul seminarului practic veți primi:
✅ recomandări și sfaturi practice despre faptul cum să documentați la timp și corect situațiile care apar pe parcursul activității și care pot servi drept temei pentru a se încadra în prevederile art. 86 din Codul Muncii al RM
✅ informația, cunoștințele și expertiza livrată vă vor ajuta să minimizați riscurile apariției conflictelor și în final a litigiilor de muncă
✅ diploma de participare

📌 Este o materie destul de delicată, deoarece implică aspectul 
emotional-psihologic al tuturor celor implicați în aceste procese și deaceia va fi examinat și aspectul emoțional - psihologic în cazul concedierilor, precum și pregătirea către ultimul interviu cu cei concediați.

➡Instruirea va fi livrată în limba română, iar în cazul apariției necesității (participanți –vorbitori de limbă rusă) vor fi date explicații și în limba rusă.
➡Grupul țintă al seminarului practic sunt manageri HR, juriști, conducători de toate nivelele și alte persoane interesate sa-și aprofundeze și să-și actualizeze cunoștințele în materia dată.


Investiția în dezvoltare constituie 1205 MDL. Vă așteptăm cu drag!

Descrierea completă a seminarului: https://goo.gl/Doo3nh
Pentru participare, completați formularul: https://goo.gl/JSNfRS

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.