hackathon

”ECO pentru STEM în Moldova”

antet

”ECO pentru STEM în Moldova”

Asociația Obștească VICON în parteneriat cu Fundația de caritate ”Serdțe” anunţă concursul de selectare a profesorilor pentru instruire în domeniul educației STEM (Științe, Tehnologie, Inginerie, Matematică).

Organizatorii îşi propun să ”aducă” educația STEM în Moldova, să creeze oportunități de formare pentru profesorii de la obiectele  STEM (matematica, informatica, fizica, chimia, biologia).

Scopul proiectului: crearea unei rețele de grupuri STEM pentru elaborarea unui model de instruire non-formală pentru Moldova.

Noi propunem să instruim  peste  20 de profesori, care vor  fi formați în domeniul  STEM și vor dezvolta capacitățile elevilor săi în strânsă legătură cu viața reală.

Cine poate participa:

  • Profesorii de matematică, informatică, fizică, chimie, biologie și învățătorii claselor primare din Moldova (inclusiv regiunea Transnistreană).
  • Profesorii cu experiența de a realiza activitățile extrașcolare
  • Profesorii cu potențial şi dorință de a dezvolta competențele de profesor STEM şi a practica această activitate în beneficiul instituției pe care o reprezintă;
  • Profesorii cu inițiativă și spirit de colaborare;
  • Profesorii cu abilități  de a conlucra cu partenerii în limba română și limba rusă;

Persoanele interesate să participe la Cursuri de instruire în domeniul STEM pot expedia la adresa de email: stem.moldova@gmail.com cu titlul „ECO pentru STEM în Moldova” un proiect didactic sau scenariul, care prevede  activitatea cu elevi ”în afara clasei”, folosind o abordare transdisciplinară  și aplicată (în limba română, rusă sau engleză)

Data limită pentru depunerea aplicațiilor este 17 noiembrie 2018.
Persoana de contact: Porombrica Maia. Mobil: 068360038, email: stem.moldova@gmail.com

Acest proiect este realizat în cadrul proiectului „Construim punți, depășim bariere - construind poduri  între societatea civilă și comunitățile de pe două maluri ale Nistrului”,  finanțat de către Uniunea Europeană, cofinanțat de Guvernul Suediei, prin intermediul Fundației Est Europene.

subsol

                    

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.