Invitație la Conferința: Recruiting 360, 1 Noiembrie 2018, Chișinău

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Dragi colegi de HR / stimați parteneri din Middle/Top Management,

cu mare bucurie Vă adresez invitația de a participa la prima Conferință din R. Moldova dedicată în totalitate Recrutării celor mai potrivite persoane pentru compania în care activați.

Conferința: RECRUITING 360 are drept scop furnizarea practicilor actuale și eficiente ce au capacitatea de a îmbunătăți procesul de recrutare și selecție a celor mai potrivite persoane.

Conceptul de RECRUITING 360 îmbină armonios prezentările, exemplele practice, discuțiile productive, Master Class-urile și dezbaterile experților pentru a oferi participanților o experiență complexă. 

În cadrul Conferinței va fi informație în limba română și limba rusă.

new piktochart 33211507 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conferința este organizată în 4 Sesiuni de instruire: 2 Master Class-uri, 1 Sesiune de Discursuri practice, 1 Sesiune de Experts Battle.

Programul practic include:

1. [Master Class] Planificarea eficientă a procesului de recrutare și selecție/Speaker: MANUELA TRUȘCĂ/expert în managementul resurselor umane/România.

2. [Discursuri practice] Marketing în recrutare/Speakeri: ADRIANA ARNĂUT/copywriting pentru recruiteri/DUMITRU TALAMAZAN/promovarea pe rețelele sociale

3. [Master Class] Metode practice de selecție a celor mai potrivite persoane. Evaluarea hard & soft skills pentru diferite domenii de activitate.

4. [HR Experts Battle] Managementul talentelor, unde acesta se intersectează cu recrutarea și cît este de important în crearea unei echipe performante/ Moderator: MIHAIL POPESCU / HR Director Aquatrade.

A sosit momentul să ne lărgim orizontul în recrutare!

Participă la Conferința: Recruiting 360 și află de la experți:

- metode moderne de planificare a procesului de recrutare și selecție;

- tehnici de copywriting pentru a elabora anunțuri convingătoare;

- cum să faci o promovarea rațională pe Facebook cu scopul de a identifica și a atrage cei mai potriviți candidați;

- metode de evaluare Hard & Soft Skills pentru a identifica potrivirea candidaților la funcții vacante din diferite domenii de activitate;

- cum poți să implementezi managementul talentelor astfel ca să anticipezi succesul procesului de recrutare și selecție.

Vino la Conferința: Recruiting 360 și planifică-ți succesul!

Înregistrează-te ACUM: https://goo.gl/forms/kemgckJNJcQiWXF52

‼️ Au rămas zile numărate pînă la Conferință. Iar prețul promoțional este valabil doar pînă la data de 21 octombrie 2018.

👉 Pentru detalii și înscriere accesează acum următorul link: https://goo.gl/forms/M5Yd8rUEazvworRj1

Te aștept cu drag să ne lărgim orinzontul în recrutare și să dezvoltăm abilitățile pentru a genera un număr mai mare de candidați și a selecta persoanele cele mai potrivite pentru organizația noastră.

Cu cele mai sincere gînduri,

Olesea Vascan / Fondator Recruiter's CLUB

tel. 079977154 / Email: recruitersclub.md@gmail.com

 

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.