Atelier de lucru Comerțul electronic și protecția consumatorilor

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Stimate Doamne/ Stimaţi Domni,

Va informăm că se planifică organizarea atelierului de lucru ”Comerțul electronic și protecția consumatorilor”, primul atelier organizat în cadrul Catedrei Jean Monnet în cadrul politicilor UE de protecție a intereselor economice ale consumatorilor (EU4CONS), care va avea loc la 15 noiembrie 2018, la sediul Academiei a Studiilor Economice din Moldova (blocul B, primul etaj, birou 104),or. Chișinău, Republica Moldova.

Obiectivul principal al atelierului este de a promova integrarea economică a Republicii Moldova în spațiul UE în cadrul Acordului de Asociere, prin crearea unei baze de competențe academice și profesionale la nivel înalt privind studiile economice europene și protecția consumatorilor în Moldova. 

Atelierul "Comerțul electronic și protecția consumatorilor" va fi organizat în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Protecția Consumatorilor și Supravegherea Pieței și va asigura participarea diferitelor grupuri țintă și va atrage diverși experți în domeniul protecției consumatorilor.

Vom fi încîntați dacă ne-ați onora cu prezența și ați veni cu o prezentare pe tema atelierului.

Limbile de lucru ale atelierului : engleză și română.

Taxa de participare: Gratuit

Formularul de înregistrare: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqTJR5YH_QuzEawlsUMv2c-nXioylEMbmI6ebsAAZPGCUslg/viewform?c=0&w=1 

Termenul limită pentru confirmarea participării  prin înregistrarea on-line: 26 octombrie 2018 

Informații suplimentare: eu4cons@gmail.com , asistent proiect Ciochina Elena 068384224.

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.