hackathon

Selectare participanți training în comunicare

Ajută-ne să distribuim acest articol:

“Centru de Resurse pentru Educaţie Ecologică şi Dezvoltare Durabilă” în parteneriat cu AO “Silent Generation” şi AO “Milenium” anunţă concurs de selectare a participanţilor pentru instruire cu tema:
“Dezvoltarea abilităţilor de comunicare”.


Training-ul reprezintă o activitate de follow-up a Cursului de Lunga Durata în Formare de Formatori - ediția 2018, care este realizat în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineretului din Republica Moldova” şi a proiectului "Promovarea programului Erasmus+: Youth in Action" implementat de A.O. Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” cu susţinerea financiară a Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru sectorul de tineret 2018.

Tinerii, dornici de a-și dezvolta capacităţile şi abilităţile de comunicare, sunt îndemnaţi să participe la training-ul de comunicare. Pe parcusrul a trei zile vor învăţa tipuri, tehnici, roluri în comunicare, dar şi vor comunica activ cu participanţii și formatorii!
Training-ul va avea loc în perioada 26-28 octombrie 2018 în incinta Şcolii Profesionale Nr.4, mun. Bălţi, str.Ivano Franco 7.


Condiții de participare:
• Tineri cu vârsta între 16-25 ani.
• Completarea formularului de aplicare on-line: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeksSzyuiva2FH1UpT-e0RTYXShYjE8DltOaov8t7lVDfB3Dw/viewform
• Termen limită de aplicare: 20.10.2018.

Pentru detalii suplimentare contactaţi nr. de telefon 069318832 sau adresa e-mail: creedd.ong@gmail.com.

 

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.