hackathon

Artico lansează un nou curs de robotică Arduino! Înregistrează-te acum!

arduino

Cursul de robotică în baza setului Arduino este destinat elevilor de vârsta cuprinsă între 12-18 ani, fiind o continuare a cursului de robotică în baza setului Lego Mindstorms EV3. Cursul se deosebește printr-un nivel mai avansat de construire/asamblare și programare a roboților, printr-o deschidere mai largă la conținuturile cursurilor de fizică, matematică și informatică.

Studiind acest curs, tinerii își vor dezvolta competențele obținute la orele de robotică prin studiul bazelor microelectronicii și a electrodinamicii, însușind un nou limbaj de programare (C), analog cu cel utilizat în cursul de informatică la treapta liceală (C++).

Setul de robotică Arduino contribuie la dezvoltarea mai intensă a capacităților creative ale tinerilor, lăsând spațiu pentru mai multe aplicații practice, stimulează motivația de proiectare și construcție a creațiilor tehnice ce dețin o inteligență proprie.

Înscrierile se fac: https://goo.gl/5VRWQE

Prețul lunar este de 300 de lei.

Orarul se va stabili împreună cu cursanții.

Pentru întrebări suplimentare, contactați 068155955, Viorel Bocancea.

Lecțiile încep pe 5 noiembrie 2018.

Robotica oferă un mod captivant de studiere a științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii, care poate inspira elevii să urmeze o carieră în aceste domenii. Studierea roboticii este un proces care contribuie la dezvoltarea creativității, capacitaților de inovare și asimilare a conceptelor specifice tehnologiilor moderne. Elevii se confruntă cu probleme reale. Soluționarea acestor probleme necesită cunoștințe obținute în cadrul orelor. Acum aceste cunoștințe dobândesc sens pentru ei, deoarece există o necesitate reală de a le pune în aplicare.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.