hackathon

Curs de instruire și vizită de studiu "Antreprenoriat Social"

Din data de 1 ianuarie 2017, Fundația Est-Europeană din Republica Moldova (FEE-M) a început implementarea proiectului "Construim punți, depășim bariere – construind poduri între societatea civilă și comunitățile de pe două maluri ale Nistrului", din resursele acordate de Uniunea Europeană și co-finanțat de Guvernul Suediei. Obiectivul general al proiectului este de a promova parteneriatele și capacitățile durabile ale actorilor societății civile. Proiectul reunește părțile interesate din Republica Moldova (inclusiv din regiunea transnistreană) și utilizează abordarea apolitică în vederea cooperării dintre acestea.

 

Una dintre prioritățile proiectului este de a instrui cel puțin 20 de reprezentanți ai ONG-urilor din întreaga țară, inclusiv din Stânga Nistrului, pentru pilotarea instrumentelor de management bazat pe participarea și evaluarea nevoilor.
O altă prioritate este consolidarea cunoștințelor privind proiectele existente, implementate pe ambele maluri ale Nistrului, și care poate servi ca model pentru alte ONG-uri. Pentru a pune în aplicare această prioritate, în cadrul proiectului vor fi organizate vizite de studiu la ONG-uri cu o vastă experiență în diverse domenii, cum ar fi protecția consumatorilor, fondurile pentru tineri, antreprenoriat social. Fiecare vizite de studiu va include 20 de reprezentanți ai ONG-urilor.

 

FEE organizează câte un training și vizită de studiu pe teme separate pentru reprezentanții ONG-urilor.
Principalul subiect din cadrului acestui curs de instruire:
"Antreprenoriatul Social "
Subiectul abordat în timpul vizitei de studiu:
"Antreprenoriatul Social "

 

Sesiunile de instruire pentru ONG-uri sunt planificate în două etape:
25 octombrie – curs de instruire  "Antreprenoriatul Social";
26 octombrie – vizita de studiu   "Antreprenoriatul Social ".
Cursul de instruire și vizita de studiu se va desfășura în limba rusă. Locul desfășurării evenimentelor vor fi făcute publice după procesarea cererilor participanților, ținând cont de răspunsurile primite.
Participarea la seminar este gratuită. Organizatorii vor acoperi costurile de transport, cazare și alimentație ale participanților care locuiesc în afara localității în care va avea loc seminarul.

 

Procesul de aplicare
Pentru a participa la program, rugăm să transmiteți următoarele:
• Formularul de înregistrare
• CV-ul candidatului

Formularul de înregistrare îl puteți accesa aici:

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1132&rid=1324&l=ro
Numărul maxim de participanți la seminar nu va depăși 20 de persoane.
Înregistrarea participanților se va face după primirea cererilor participanților.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 16 octombrie 2018.
Cererile trebuie trimise la adresa: Str. 31 august 98, MD-2004, Chișinău, Moldova, sau prin e-mail: concurs@eef.md , cu mențiunea "Training / Vizită de studiu 25-26 octombrie".
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai sus. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați coordonatorul de programe și de comunicare Carolina Blajin la tel. 022 235343, ext. 118, e-mail: Carolina.Blajin@eef.md

Doar candidații selectați vor fi invitați.
Pentru mai multe informații cu privire la activitățile Fundației Est-Europene, vă rugăm să vizitați site-ul lor: www.eef.md

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.