Training "Dezvoltarea personală – o cale sigură către reușita ta!"

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Vrei să te cunoști mai bine? Ai dori să-ți valorifici potențialul pe care-l ai? Ți-ar fi interesant să ieși din zona ta de confort? Judeci oamenii prin prisma stereotipurilor și prejudecăților? Ai vrea să devii un lider/o lideră în comunitatea ta? Ți-ai dori să-ți schițezi un plan personal de acțiune?

Te provocăm să afli răspunsurile la aceste întrebări și multe alte chestii utile pentru TINEri, participând la training-ul “Dezvoltarea personală – o cale sigură către reușita ta!”, organizat de către membrii Asociației Obștești “AFINA”, într-un mediu prietenos, utilizând metode de educație non-formală. 

Perioada: 28-30 septembrie 2018.

Locația: Biblioteca Municipală “B.P. Hasdeu”.

Adresa: Chișinău, str. Ștefan cel Mare, 148.

Dacă ești tânăr/ă și activ/ă social, dacă ai vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani, te invităm să completezi Formularul de aplicare la training, accesând link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeobrWvlauVnYDvtFv902QwtC_IJfTS21c_a4_DZRqtlOseGQ/viewform 

Participarea este gratuită! 
Data limită de aplicare: 24 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii, ne poți scrie la adresa ngo.afina@gmail.com sau să ne contactezi la numărul de telefon
0693 42 988.

Acest training este organizat în cadrul Cursului de lungă durată în Formare de Formatori, implementat de A.O. Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” cu susţinerea financiară a Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi în domeniul tineret 2018.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.