hackathon

” Appreciating Diversity” Youth Exchange ERASMUS+ în Rusia (Tula)

”Appreciating Diversity” Youth Exchange ERASMUS+ în Rusia (Tula) în perioada 19-28 octombrie e un proiect la care se va discuta subiectul diversității culturale. 
Sunt invitați 15 tineri cu vîrsta de 16-20 ani să ia parte la acest Youth Exchange și 2 lideri de grup (vârstă nelimitată) inclusiv pentru un APV (advanced planned visit) 5-8 octombrie.

Participanții din Republica Moldova vor reprezenta Asociația Obștească Phoenix. Cazarea și alimentarea participanților este asigurată de organizația gazdă. Cheltuielile de transport (biletele de avion) vor fi procurate de către organizatori pentru fiecare participant la solicitarea acestuia.

Trainerii și facilitatorii reprezintă organizația Norfolk Youth Projects (UK).

Phoenix și organizația gazdă solicită candidaților motivație corespunzătoare și:
- să se angajeze să disemineze rezultatele exchange-ului (poze/video/articol etc.) la întoarcere și să își împartășească experiența cu colegii/prietenii/semenii, precum și alte grupuri interesate;
- să se angajeze să reprezinte organizația Phoenix în cadrul evenimentului și Republica Moldova în cadrul serii interculturale;
- să fie dispus să respecte cerințele și regulile organizației gazdă a proiectului.

Pentru a aplica, scrieți-ne o succintă scrisoare de motivație la phoenix.riser.md@gmail.com cu subiectul Appreciating Diversity. Phoenix își rezervă dreptul să aleagă subiectiv candidații, și nu acceptă contestarea rezultatelor. Deadline - data de 12 septembrie.

Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.