hackathon

Schimb Intercultural pentru Tineri in Trogen, Elvetia

Centrul de Dezvoltare a Relatiilor Internationale (CDIR), Causeni impreuna cu Pestalozzi Children's Foundation, Elvetia organizează Schimb Intercultural in Elvetia, Satul Copiilor”, în cadrul cărora tinerii din Moldova vor beneficia de un curs de educatie interculturala si drepturile copiilor, la fel vor integra in schimb intercultural cu grupuri de tineri din alte tari europene. Pentru buna desfășurare a schimbului intercultural în perioada 04-18 decembrie 2018, in Trogen, Elvetia CDIR selectează un grup de 40 de tineri:
Poţi participa dacă:
 ești născut(ă) în anii 2001 – 2002;
 ai pașaport biometrc internațional valabil cel puțin până în iunie 2019
 ești interesat de cultura altor popoare;
 eşti gata să împărtăşeşti cunoştinţele dobândite la întoarcere (să organizezi o activitate de follow-up pentru colegii tăi de şcoală, prieteni etc.);

Cum participi:
 completezi formularul de participare https://goo.gl/forms/YzdtvL8ttY4TyR552


Excursiile in Elvetia, la fel si vizitarea capitalelor Ungariei si Austriei: Budapesta si Viena, sunt incluse in program educative-cultural.

Modalitatea de aplicare şi selectare
Persoanele interesate vor complete formularul online.
Data-limită de aplicare este 15 septembrie 2018.

Persoanele selectate pentru a doua etapă a concursului vor fi invitate la interviu.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.