hackathon

Instruire alegeri incluzive pentru reprezentanții organizațiilor societății civile

Fundaţia Est-Europeană invită reprezentanții organizațiilor societății civile să participe la atelierul de instruire privind promovarea alegerilor incluzive

Atelierul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare” Piligrim Demo şi Tarna Rom,  finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanțat de Guvernul Suediei.

Scopul atelierului este de a întări capacitatea organizaţiilor societăţii civile de a promova alegeri mai incluzive. În cadrul atelierului participanţii vor acumula cunoştinţe privind standardele internaţionale şi regionale în domeniul alegerilor incluzive şi bunele practici în acest domeniu. De asemenea, participanţii îşi vor întări abilităţile de elaborare şi implementare a campaniilor de promovare a alegerilor incluzive. După atelierul de instruire va fi organizat un concurs de granturi concentrat pe promovarea alegerilor incluzive.

Atelierul de două zile va avea loc în perioada 23-24 august. Numărul maxim de participanți la atelierul de instruire va fi de 30 de persoane.

Înregistrarea la atelier se va face în ordinea expedierii formularelor de participare.

Data limită de completare a formularului este 7 august 2018.

Limba de instruire a atelierului este româna, cu posibilitatea asigurării traducerii în alte limbi vorbite pe teritoriul Republicii Moldova. Locația atelierului de instruire urmează a fi decisă în urma procesării formularelor de participare, în funcție de răspunsurile participanților.

Participarea la ateliere este gratuită. Organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport suportate de către participanții din afara localității în care vor fi desfășurate atelierele de instruire.

Formularele de participare vor fi expediate prin email la următoarea adresă: concurs@eef.md cu menţiunea „instruire alegeri incluzive”.

Descarcă aici fișierele atașate Anunt și Formular de participare

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.