hackathon

Școala Electorală pentru Jurnaliști “Mass-media și alegerile”, 11-19 august 2018

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral de pe lângă Comisia Electorală Centrală organizează Școala Electorală pentru Jurnaliști “Mass-media și alegerile” cu o durată de 9 zile (3 module), în perioada 11-19 august 2018.

Trainingul își propune drept scop inițierea jurnaliștilor în managementul electoral, instruirea acestora privind utilizarea corectă a noțiunilor ce definesc sistemul electoral, principiile de reflectare a alegerilor, drepturile și obligațiile mass-media în procesul electoral, codul de conduită în campania electorală. Totodată, va fi explicat sistemul electoral mixt, care urmează să fie implementat în Republica Moldova la următoarele alegeri parlamentare ordinare. De asemenea, programul prevede 1,5 zile de lucru individual, timp în care participanții(-tele) vor avea de realizat o temă pentru acasă.

Evenimentul este susținut de proiectul “Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasadei Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și al Ambasadei Olandei prin Programul Matra.

Cheltuielile pentru instruire și mese, pe durata cursului, sunt acoperite de către organizatori. Cazarea în mun. Chișinău va fi oferită, la solicitare, pentru participanții din teritoriu. Pentru zilele de 18 și 19 august 2018, când activitățile se vor desfășura în afara orașului, organizatorii vor oferi cazare și transport pentru toți participanții.

Pentru înregistrare, vă rugăm să completați formularul online, accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1oMtPB5pBjyDSl5ggh6jIa3RsBy-9OE3aoQVUon55uZQ/edit.

Termen limită de înregistrare: 25 iulie 2018.  

Mai multe detalii: 068818083, e-mail: info@cicde.md

Selecţia participanţilor se va realiza respectând principiul egalităţii de şanse, principiul nondiscriminării, tratamentului egal și transparenței.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.