hackathon

Aplică la școala gratuită de IT – Academy+Moldova

Ajută-ne să distribuim acest articol:

civic image

 

 

Dacă ești pasionat de programare, te interesează domeniul sau vrei să însușești o meserie nouă, aplică la școala alternativă de IT: Academy+Moldova.

Academy+ Moldova este un proiect de educație alternativă gratuită în IT implementat în Republica Moldova din 2016 de Fundația Youth Development for Innovation în parteneriat cu Academy+ Cluj și în baza licenței Ecole 42, Paris, Franța.

Scopul proiectului este formarea specialiștilor IT gata să fie angajați cu salarii motivante în companiile IT-partenere din Moldova acoperind necesitățile pieței și contribuind la dezvoltarea tinerilor și a țării.

Ca să participi la cursul, care începe în noiembrie, este nevoie să parcurgi 2 teste online pe candidates.academyplus.md, după care să participi la o lună de testare (august si septembrie).

BENEFICIILE CURSULUI 

  1. Academy+ Moldova oferă studii gratuite și de calitate, de nivel internațional. École 42 este cotata în top 10 școli IT din lume. Abilitățile de programare sunt riguros testate în procesul de selecție.
  1. Procesul de învățare este fără profesori, în baza proiectelor practice individuale sau în grup, ceea ce permite dezvoltarea multilaterală a tinerilor nu doar în domeniul programării, dar și a lucrului în echipă.
  1. Studiile la Academy+ Moldova pot fi făcute în paralel cu cele de la instituțiile de învățământ sau combinate cu un job, pentru că accesul la sala de studii este non-stop, nu există orar de studii, vă faceți individual graficul de frecvență.
  1. Programul de studii flexibil, astfel încât studentul poate schimba domeniul de specializare pe parcursul studiilor.
  1. Spațiul de studii dotat cu 80 calculatoare Apple iMac de ultima generație, spațiu de recreere cu beanbag-uri și spațiu amenajat ca bucătărie cu acces 24/7.
  1. După doar un an de studii tinerii pot face stagiere la companiile partenere și se pot angaja la muncă.
  1. Suplimentar la studiile în programare, oferim cursuri de dezvoltare personală, a soft skills, care includ: comunicare, retorică, time management, elaborare CV, prezentare la interviu, cursuri de limbi străine etc.
  1. Lunar organizăm întâlniri cu experți IT locali, regionali sau internaționali, pentru a-și împărtăși experiența lor cu tinerii.

Grăbește-te să aplici pe candidate.academyplus.md până pe 1 august dacă vrei să participi la Piscina August și până pe 1 septembrie dacă vrei să participi la Piscina Septembrie. Începe-ți cariera în IT chiar acum.

APLICĂ AICI http://candidates.academyplus.md

CONTACTEAZĂ-NE la 022 00 00 44

VIZITEAZĂ-NE pe Str. Columna 170

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.