Managementul proiectelor: cum transformi o idee într-un proiect de calitate? Un seminar cu Gabriel Brezoiu

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Managementul_proiectelor_INVENTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Echipa INVENTO invită cu drag toată lumea curioasă de a afla cum poți transforma în realitate o idee sau, mai exact, cum această idee se poate metamorfiza într-un proiect de calitate. Despre aceasta, dar și multe alte aspecte interesante, deocheate, așteptate și mai puțin așteptate din project management, vom discuta alături de Gabriel Brezoiu, fondatorul și managerul general al GEYC România, formator și manager de proiecte la nivel european din 2008, fiind implicat în prezent în peste 100 de proiecte. Seminarul „Managementul Proiectelor: cum transformi o idee într-un proiect de calitate”, va avea loc la data de 24 iunie 2016, cu începere de la ora 16:00, în incinta Bibliotecii Municipale „B.P.Hasdeu”

În agendă: 
- project management - de la aspecte teoretice la aspecte practice 
- provocări în project management
- standart de calitate în proiecte la nivel european
Seminarul va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri și de o pauză productivă de networking. 

Evenimentul dat este este un eveniment gratuit. Tot ce trebuie să faceți pentru a participa, e să completați următorul formular: http://goo.gl/forms/kVbrG7lywYWtF2vU2

*Evenimentul dat este organizat de către Asociația Obștească INVENTO, în colaboarea cu GEYC România, în cadrul proiectului European Quality in Youth Projects - EQYP.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.