Învață Engleza, Germana, Italiana, Spaniola, timp de o vară!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Ne aflăm în era globalizarii, cand nu mai există hotare lingvistice, iar cunoașterea limbilor străine îți pot deschide nu doar noi granițe, ci și orizonturi, pe care de mult visai să le cucerești.

Să înveți o limbă străină nu este atît de greu, important este să îți dorești aceasta cu adevărat. Pentru cei ce caută posibilitatea de a învăţă rapid şi calitativ o limbă străină, noi suntem punctul de plecare către un viitor promiţător. Oratorica este soluția perfectă pentru un parcurs de succes!

Dacă ești în căutarea unei noi provocari, la Școala de Limbi Europene Oratorica ai posibilitatea să înveți rapid și eficient Engleza, Germana, Italiana, Spaniola, Rusa, Româna sau Arta Vorbirii timp de o vară, alături de cei mai buni profesori. Și pentru că dorim ca tu să obții un rezultat bun într-un termen rezonabil, îți propunem un orar flexibil și cursuri specializate de limbi străine.

Deasemenea pentru copii am creat Școala de Vară pentru părinții care se gândesc, cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Centrul de limbi europene ORATORICA vine cu soluția perfectă - Cursuri de Limbi Straine pentru Copii și Arta Vorbirii!

Pe durata cursului Oratorică vă pune la dispoziție săli de clasă confortabile, cadre didactice profesioniste, printre care profesori nativi, precum și cele mai bune cadre didactice din Republica Moldova și materiale eficiente de curs. 

Noi vă garantăm obținerea cunoștințelor, iar după absolvirea cursurilor veți primi un certificat.

“Fericirea este atunci cind alții te înțeleg” .

Înregistrați-vă acum la un curs de limbă străină la Oratorica! Va așteptăm cu mare drag.

Detalii aflați apelând numărul: (+373) 60 73 55 33 (Fil. Botanica) sau (+373) 78 80 90 58 (Fil. Râșcani)

www.oratorica.md

https://www.facebook.com/oratorica.md/

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.