Business Academy for Youth / Legal Academy/ Scholarship Winners' Secrets Academy

Ajută-ne să distribuim acest articol:

American Language Center Advanced (Buiucani) Summer Business Academy for Youth / EntrepreneurshipBusiness Leadership & Case Study Session

* 4 iulie - 15 iulie 2016

* 18 iulie - 29 iulie 2016

* 1 august - 12 august 2016

* 15 august - 26 august 2016

 

Graficul stabilit:

  • Luni, Miercuri, Vineri
  • 10:00 - 14:00
  •  Prânzul și pauzele de cafea (băuturi răcoritoare) sunt incluse în program

SBA

Business Academia de Vară are drept scop dezvoltarea abilităților personale în cadrul unui mediu dinamic și pozitiv. Comunicarea în limba engleză, arta oratorică și leadershipul antreprenorial sunt elementele cheie ale acestui curs. Totul decurge într-un mod distractiv și eficient. Se aplică așa metode ca studiul de caz, dezbateri, prezentări, lucru în echipă, brainstorming ș.a.

Programa acestei sesiuni este elaborată pentru elevi în baza curriculei de studii din Marea Britanie și este condusă de către instructori cu o bogată experiență de predare a cursului de business și economie atât în U.K. cât și în Moldova.

Invitați speciali - vorbitori nativi de limba engleză din S.U.A. 

Limba de lucru: engleza

Vârsta: 14-19 ani

La finalul sesiunii se oferă un Certificat de Completare al Business Academiei de Vară American Language Center Advanced.

  • American Language Center (Advanced), Chișinău, str. Ion Creangă 16/2
  • 022 24 33 37, 067 12 01 01

 

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.