Școala de vară - Orientarea profesională - prin testarea abilităților personale și cunoasterea cerintelor de angajare

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării SRL cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului si Sportului al RM (MTS) organizează în perioada 18-22 iulie 2016  la Chisinau,  școala de vară – Orientarea profesională prin testarea abilităților personale și cunoasterea cerintelor de angajare.

Acest proiect este destinat tinerilor care doresc să își cunoască abilitățile persoanale pentru a lua o decizia referitor la dezvoltarea profesioanlă. Orientarea profesională este pilonul de bază pentru alegerea corectă din start  profesiei în dependență de abilități.  Participanții  vor avea posibilitatea să cunoască unele detalii care vor contribui la o mai bună cunoastere a profesiilor, cerințelor de angajare și să discute cu managerii de resurse umane. Școala de vară va oferi tinerilor o experiență unică de cunoastere a realităților de pe piața muncii și ași contura profilul profesional.

Metodele de lucru vor fi interactive  cu multe studii de caz si  situații practice. Vor putea fi discutate împreună cu experții în domeniu următoarele subiecte:

-          Testarea abilităților profesionale individuale

-          Orientarea  profesională  pentru o alegere corectă a profesiei

-          Cerințele  și tendințele pe piața muncii,

-          Oportunități de dezvoltare profesională prin implicare civică,

-          Dezvoltarea abilităților de comunicare  prin jocuri interactive,

-          Rolul dezvoltării relațiilor interpersonale pentru o viitoare colaborare,

-          Procedura de angajare si structura CV si a scrisorii de intenție,

-          Prezentarea la interviu si promovarea personală.

La finalul scolii de vară participanții vor avea profilul profesional individual, dosarul personal pentru a se lansa în procesul de dezvoltare a carierei profesionale.  

Sunt invitați să participe la această scoală tinerii de pe teritoriul R. Moldova, care au vârsta între 18 – 21 de ani, vorbitori de limba romana și care au nevoie de asistență în alegerea corecta a vocației profesioanle.

Persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare. Scoala va fi organizata în orașul Chisinau în perioada 18-22 iulie 2016.

Organizatorii vor acoperi  cheltuielile de masa pe durata scolii de vara.

Cheltuilelile de cazare și transport vor fi acoperite de participanți.

DATA LIMITĂ DE ÎNREGISTRARE ESTE 30 iunie 2016 ORA 18:00

Vă rugăm să completați formularul de aplicare aici: https://docs.google.com/forms/d/1Wb-hfgcLRimoCl3FX-vLSSGlBN34M5WcvuCTiA2Gq8M/viewform?usp=send_form

Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe 6 iulie 2016, prin poșta electronică.

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.