Școala de Vară pentru Copii și Adolescenti la Oratorica. Cursuri de Engleză și Arta Vorbirii!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Se apropie vara și părinții deja se gândesc, cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Centrul de limbi europene ORATORICA vine cu soluția perfectă.

Noi suntem convinși, că vacanța este un bun prilej de a-i îmbogăți copilului cultura generală, de a-i descoperi abilitățile și de a-l provoca la activități noi și originale. Tocmai din aceste considerente am decis să organizăm Școala de Vară de limbi străine pentru copii, Cursuri de Teatru și Arta Vorbirii.

Începând de astăzi părinții pot rezerva un loc la unul dintre cursurile de vară la ORATORICA: Engleză, Germană, Italiană, Franceză, Română, Rusă sau Teatru și Arta Vorbirii.

Școala de vară la Oratorica va dura 7-12 săptămâni, iar orele se vor petrece în prima jumătate a zilei.

Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Lecțiile vor captiva copilul cu o serie de subiecte și teme interesante şi relevante pentru vârsta sa.

De ce să alegeți școala de vara la ORATORICA?
Profesorii noștri posedă abilități crescute de a relaţiona cu copiii si sunt foarte răbdători. Ei stimuleaza curiozitatea copiilor pentru cunoștințe noi. Învăţarea se face fără efort, iar acest proces este încurajat prin afectivitate, susţinere, incredere și mediu plăcut. La ORATORICA copiii învață cu plăcere.

Pentru mai multe informații, sunați la 060735533 ( filiala Botanica) sau 078809058 (filiala Rîșcani).

http://www.oratorica.md/english/engleza_pentru_copii

http://www.oratorica.md/news/cursuri-de-arta-vorbirii-si-teatru

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.