Aplică la Summer University pentru a afla mai multe despre resursele umane

Ajută-ne să distribuim acest articol:

12321448 1314428425263983 8063091498411559555 nAEGEE-Chișinău îți pregătește 2 SĂPTĂMÎNI DE VARĂ DE NEUITAT și te invită la Summer University- un proiect bazat pe training-uri, cu un vast program social.

Între 14-27 iulie organizația nonguvernamentală AEGEE-Chișinău te provoacă să obții cunoștințe noi în domeniul Resurselor Umane, dar și să te distrezi la maxim.
Dacă știi limba engleză la nivel de comunicare, ești responsabil și interesat de HR, atunci reprezinți persoana perfectă pe care o căutăm.
Noi îți oferim cinci zile de training-uri interactive în sfera HR, cu traineri și participanți internaționali, excursii și alte activități de divertisment.

Vei face kayaking pe Nistru, vei participa la Căruța racing, vei avea un master class în coptul plăcintelor și vei lua parte la un worksop al dansurilor moldovenești.

Participarea la traing-uri este de 35 Euro, implicarea în programul de divertisment- 50 Euro, iar dacă alegi combinația perfectă între învățare și distracție, vei achita 80 Euro.

Transmite-ne scrisoarea ta de intenție și datele personale la adresa electronic: aegeechisinau@yahoo.com  și noi te vom contacta neapărat.

Petrece-ți vara alături de noi,într-un mod inedit, așa cum nu ai mai făcut-o pînă acum !

Pentru detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1698462450410875/

Dacă vrei să-ți petreci vara frumos, atunci merită s-o petreci alături de noi !!! 

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.